fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Xarrades on-line sobre protocols i mesures d’higiene front la COVID-19 per al Comer莽 i l’Hostaleria

Xarrades on-line sobre protocols i mesures d’higiene front la COVID-19 per al Comer莽 i l’Hostaleria

L’脿rea de Pol铆tiques Econ貌miques, Comer莽 i Innovaci贸, ha organitzat dues xarrades on-line (webinar) sobre mesures d’higiene i seguretat en l’Hostaleria i el Comer莽, en col路laboraci贸 amb Enrique Orihuel, ex conseller delegat de Betlgeux i ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental, respectivament.

Aix铆, la primera d’elles tindra lloc el pr貌xim divendres 22 de maig, a les 11 hores, sota el t铆tol: “Directrius i recomanacions de Sanitat en els Servicis d’Hostaleria i Restauraci贸 – Covid 19”. Dirigida a les empreses d’hostaleria i restauraci贸 de Gandia sobre les recomanacions i protocols d’higiene establits en el marc del COVID-19, a fi que puguen desenvolupar la seua activitat amb les m脿ximes garanties d’higiene i seguretat per a clients i treballadors i treballadores. La duraci贸 estimada 茅s d’1 hora.

“S’hi abordaran les principals mesures de protecci贸 enfront del virus, les mesures d’higiene i protecci贸 de treballadors i clients, mesures organitzatives i recomanacions espec铆fiques per als establiments d’hostaleria i restauraci贸”, ha destacat el regidor de Pol铆tiques Econ貌miques, Comer莽 i Innovaci贸, Ferran Mart铆nez Mendoza.

El ponent ser脿 Enrique Orihuel Iranzo, Llicenciat en Ci猫ncies Qu铆miques per la Universitat de Val猫ncia i doctor en Qu铆mica per la Universitat Complutense de Madrid. Ex – Conseller delegat de l’empresa Betelgeux. La inscripci贸 茅s gratu茂ta: https://bit.ly/Cov19Hostaleria

La segona xarrada on-line tractar脿 sobre el “Protocol i Guia de Bones Pr脿ctiques dirigides al Comer莽- Pla d’Acci贸 Covid-19”. L’Ajuntament de Gandia junt amb la col路laboraci贸 d’ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental ha organitzat un webminar per a ajudar a fer que els comer莽os de Gandia complisquen amb els protocols marcats pel Ministeri d’Ind煤stria, Comer莽 i el Ministeri de Sanitat en la seua lluita contra la COVID-19, perqu猫 la seua activitat s’hi exercisca amb les m脿ximes garanties d’higiene i seguretat per a clients i treballadors. Ser脿 el dilluns 25 de maig, a les 15 h. I tindr脿 una duraci贸 aproximada d’1 hora.

“S’hi tractaran temes com les mesures de protecci贸 enfront del virus, mesures d’higiene i protecci贸 de treballadors i clients, mesures organitzatives, recomanacions espec铆fiques per als establiments ubicats en centres comercials, aix铆 com les especificacions per a sectors com l’alimentaci贸, t猫xtil, cal莽at, joieries, rellotgeries, tecnologies, culturals, del moble, gasolineres, botigues de venda de cer脿mica, venda de cuines, de reformes, etc”.

El ponent ser脿 Joan Pere Pastor Ivars, Enginyer T猫cnic en Ind煤stries Aliment脿ries i Llicenciat en Ci猫ncia i Tecnologia d’Aliments per la UPV. M脿ster superior en Prevenci贸 en Higiene Industrial pel Col路legi Oficial d’Enginyers. Director T猫cnic d’ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental. La inscripci贸 茅s gratu茂ta: https://bit.ly/Cov19Comer莽

Leave a Reply

Your email address will not be published.