fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora cerca a la cort d’honor de 2018

Almassora cerca a la cort d’honor de 2018

L’alcaldessa emet el b脿ndol per a convocar a les joves nascudes entre 1999 i 2001.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Gal铆, ha em猫s el b脿ndol dirigit a les joves que vulguen ocupar el c脿rrec de dames de les festes de 2018. El comunicat de la primera edil suposa una crida a les ve茂nes nascudes entre els anys 1999 i 2001 per a formar la cort d’honor de la m脿xima representant dels festejos i rellevar en el c脿rrec a Paula Cubertorer Llop i les seues dames.

Les fam铆lies interessades, tal com ha indicat la regidora de Festes, Isladis Falc贸, poden contactar en persona amb el seu departament o mitjan莽ant el tel猫fon 606.523.897. Falc贸 i la Junta Local de Festes (JLF) informaran les candidates de les particularitats del c脿rrec i les necessitats que porta impl铆cites. El termini d’inscripci贸 finalitzar脿 el pr貌xim dia 30 de novembre.

L’emissi贸 del b脿ndol arriba coincidint amb la clausura de les festes en honor a la Mare de D茅u del Roser. Per este motiu, la regidora de l’脿rea ha agra茂t a Paula Cubertorer Llop, Alba Caravaca Bernal, Irene Delgado Puig, Andrea S谩nchez Gim茅nez i M贸nica Moral Grifo “el seu lliurament i dedicaci贸 durant enguany al que encara li queden alguns actes festius abans que accedisquen al c脿rrec la nova reina i les seues dames”.

Falc贸 ha incidit que la reina d’Almassora de 2018 es convertir脿 en la sobirana nombre 57 i ostentar脿 aix铆 “una responsabilitat que suposa un gran esfor莽 per a ella i la seua fam铆lia per貌 tamb茅 un privilegi que permet continuar amb la tradici贸”. En este sentit, l’edil ha agra茂t a les cinc dones que llueixen la banda d’Almassora enguany “l’alegria amb la qual han viscut les festes fins a convertir-se quasi en una gran fam铆lia, sens dubte el millor exemple del que volem per a les nostres celebracions patronals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.