Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Andrea i Rocío noves reines falleres majors de Benicarló

Andrea i Rocío noves reines falleres majors de Benicarló

Les dues pertanyen a la falla El Caduf.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat durant la tarda de hui el nomenament a les xiques que es convertiran en les màximes representants de les festes josefines.

Rocío Martínez Montaña és una xiqueta de 10 anys apassionada pel ballet, la pintura i les falles. De gran li agradaria arribar a ser artista fallera i plantar monuments infantils a Benicarló. El seu avi és el mateix fundador de la falla i és d’on li ve l’interés pel món faller, ja que va créixer en la comissió, i l’any passat va poder per fi complir el seu somni de ser fallera major infantil.

Andrea Simó Zaragozà té 22 anys i a causa dels estudis ha viscut cinc anys a Barcelona, on acaba de graduar-se en Odontologia. Ella es considera una enamorada de la indumentària valenciana; des que tenia 1 any ja li encantava vestir-se de fallera i participar en els diversos actes del món faller. Tota la seua il·lusió per estes festes va poder expressar-la encara més durant l’any 2018, on va ser seleccionada com a fallera major de la seua falla. Este cop torna a mostrar tota la seua decisió i sentiment en poder ser representant del seu poble en les festes josefines del 2020, ja que com diu ella “seria tot un honor i una experiència molt enriquidora com a persona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.