fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim aposta en Fitur pel turisme familiar i actiu

Benic脿ssim aposta en Fitur pel turisme familiar i actiu

La regidora de turisme, Elena Llobell ha destacat que 鈥渧olem fer valdre un segment en el qual ja tenim el reconeixement d’excel路l猫ncia com 茅s el turisme familiar鈥.

Llobell ha avan莽at l’eix de treball que el departament de promoci贸 tur铆stica del municipi est脿 desenvolupant per a acudir a la Fira Internacional de Turisme m茅s important d’Espanya com 茅s Fitur i que se celebra en les pr貌ximes setmanes a Madrid. Llobell ha assenyalat que 鈥淏enic脿ssim 茅s una pot猫ncia tur铆stica primordial dins de la prov铆ncia i de la Comunitat, per貌 volem que se’ns valore per tota l’oferta que donem amb excel路lent qualitat. Per a莽貌, sent coneixedors de l’enorme potencial i atractiu que tenim per al turisme familiar, volem traure-li profit com a eix de treball durant aquesta pr貌xima fira del turisme鈥.

L’edil de turisme ha repassat algunes de les qualitats m茅s significatives del municipi per a acollir a les fam铆lies. 鈥淭ota la nostra oferta tur铆stica t茅 el seu propi apartat dirigit al turisme familiar. D’una banda, la gran quantitat d’activitats amb aquest p煤blic com a objectiu, des de l’animaci贸 en la platja durant els mesos d’estiu, aix铆 com l’oferta de rutes senderistes de baixa dificultat, la nova programaci贸 guiada de rutes; les rutes teatralitzades en les viles i per descomptat, els esdeveniments en els quals el p煤blic es consolida com el familiar, b茅 siga la Belle Epoque, en la qual els xiquets t茅 tamb茅 una programaci贸 especial, el festival de M脿gia, Imagina Benic脿ssim o el nou i de gran 猫xit Festival de Formigues鈥.

Elena Llobell ha assenyalat que 鈥渇ins i tot si observem els grans festivals de m煤sica pels quals 茅s conegut el municipi, com el FIB o el Rototom, ens adonem que tots dos tenen programaci贸, passades i accions especials dirigides al p煤blic familiar, amb tallers infantils i zones d’esbarjo per a xiquets de totes les edats, ja que s’ha constatat que molts dels seus assistents acudeixen en companyia dels seus fills鈥.

Ara l’ajuntament tracta d’aglutinar tota aquesta oferta per a poder-la convertir en un vertader producte de promoci贸 tur铆stica que estar脿 disposat per a Fitur com a llan莽adora p煤blica d’acci贸 promocional. A m茅s, com ha assenyalat la regidora, 鈥渢ota aquesta acci贸 ser脿 traslladada als empresaris tur铆stics de la localitat perqu猫 la coneguen, puguen aprofitar-la o fins i tot millorar-la si aix铆 ho consideren idoni per a impulsar encara m茅s l’arribada de fam铆lies a estiuejar o passar uns dies durant tot l’any com a destinaci贸 tur铆stica familiar no solament a l’estiu, sin贸 tamb茅 en les 猫poques vacacionals dels m茅s xicotets i caps de setmana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.