fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim fomenta la lectura des d’edats primerenques

Benic脿ssim fomenta la lectura des d’edats primerenques

El consistori repr茅n la campanya d’Animaci贸 Lectora a la Biblioteca Municipal dirigida a menors, joves i adults.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la regidoria de Cultura, repr茅n aquest mes d’octubre la campanya d’Animaci贸 Lectora a la Biblioteca Municipal amb el principal objectiu de promoure la lectura entre beb茅s, menors i adults. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓a lectura 茅s una pr脿ctica molt beneficiosa en totes les etapes de la nostra vida. En la inf脿ncia, particularment, t茅 m煤ltiples beneficis ja que la lectura ajuda als xiquets i a les xiquetes a desenvolupar el seu llenguatge, millorar la imaginaci贸 i la creativitat i augmentar la concentraci贸, entre altres beneficis. Per tot aix貌, des de l’Ajuntament de Benic脿ssim continuem impulsant els programes d’animaci贸 lectora鈥.

La programaci贸 comen莽ar脿 el pr貌xim 18 d’octubre i la inscripci贸, oberta a partir de hui dilluns dia 3, es pot realitzar de manera presencial a la Biblioteca Municipal o a trav茅s del correu electr貌nic biblioteca@benicassim.org. Com ha explicat l’edil de Cultura, Javier Alonso, 鈥渢otes les activitats programades per als mesos d’octubre i novembre a la Biblioteca Municipal s贸n gratu茂tes i 煤nicament 茅s necessari tindre carnet de la biblioteca鈥.

Quant a la programaci贸, comen莽ar脿 el dimarts 18 amb l’activitat 鈥淐ontes i bolquers鈥, dirigit a beb茅s de 9 a 23 mesos i que es desenvolupar脿 en dos grups tots els dimarts a la vesprada fins al 29 de novembre.

A partir del 19 d’octubre ser脿 el torn de 鈥淐ontes i sons鈥 per a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys i es prolongar脿 durant tots els dimecres fins al 23 de novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.