fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana ajorna tota la programació cultural prevista fins a finals de febrer

Borriana ajorna tota la programació cultural prevista fins a finals de febrer

El regidor de Cultura ha assegurat que “si demanem a la ciutadania l’autoconfinament, hem de seguir la mateixa línia i ajornar totes les activitats”.

L’Ajuntament de Borriana ha decidit ajornar totes les activitats culturals programades fins a finals del mes de febrer, a causa de les noves mesures del Govern valencià que van entrar en vigor dilluns passat i que estaran vigents fins al pròxim 15 de febrer per actual incidència de contagis de la Covid-19.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que es pren aquesta mesura “per responsabilitat”, ja que “si demanem a la ciutadania l’autoconfinament, hem de seguir la mateixa línia i ajornar totes les activitats fins a finals de febrer”.

Per això, ha assegurat, Borriana Cultura ha estat treballant en els últims dies per a poder ajornar totes les activitats i, alhora, mantindre les contractacions amb els artistes i les companyies que tenen un acord de programació per als mesos posteriors. Així, ja s’estan posant tots els mitjans per a “poder llançar una nova programació cultural a partir de la segona quinzena de març, i que puga estar a l’altura de la que ara s’ha ajornat”.

Vicent Granel ha manifestat que, des de l’àrea de cultura, “hem de continuar confiant en les produccions que teníem ja tancades a les quals afegirem noves propostes, ja que som conscients que el sector cultural no està passant per un bon moment i cal donar-li suport”.

En aquests moments queda ajornada tota la programació, aquesta decisió implica el concert d’Ara Malikian, l’espectacle de Jaime Caravaca & Grison Beatbox, l’emac., el Festival d’Arts al Carrer que constava de quatre obres de teatre, el concert del Rèquiem de Mozart per l’Orfeó Universitari de València, l’exposició de llibrets de Falla i fotografies, la de Claustrofòbia de José Carlos de la Torre i el concert de la banda per a Sant Blai.

Per part seua, els organitzadors de l’emac. han treballat per a traslladar tot el festival al mes de juny, que s’ajorna amb tot el cartell complet, així com amb els artistes plàstics. D’aquesta manera, l’esdeveniment cultural es mantindrà també enguany però en dates diferents.
Per a les entrades d’Ara Malikian i els concerts de l’emac., adquirides a través de plataformes de venda online, les persones interessades rebran un correu els pròxims dies que els informarà sobre la nova data de la celebració i del termini per a poder quedar-se l’entrada o demanar-ne la devolució.

Leave a Reply

Your email address will not be published.