fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana arreplegar脿 les sol路licituds a Reines Falleres del 2018 els pr貌xims 22 i 23 de maig

Borriana arreplegar脿 les sol路licituds a Reines Falleres del 2018 els pr貌xims 22 i 23 de maig

L’elecci贸 definitiva despr茅s del vot de les 19 agrupacions falleres, es far脿 p煤blica el pr貌xim 3 de juny en l’acte que tradicionalment se celebra en el Sal贸 de Plens Municipal.

La regidoria de Festes i la Junta Local Fallera de Borriana, ja han disposat les sol路licituds perqu猫 aquelles joves que desitgen ser Reines Falleres del 2018 puguen emplenar-les i lliurar-les en el termini que s’ha habilitat els pr貌xims dies 22 i 23 de maig, corresponents a les dues primeres jornades de dilluns i dimarts de la setmana vinent. A continuaci贸, realitzaran les entrevistes i trobades necess脿ries per a donar-se a con茅ixer a les agrupacions falleres i JLF perqu猫 estes decidisquen a qui dirigiran el seu vot. Ser脿 el dia 3 de maig, dissabte, quan a mitjan vesprada, el Sal贸 de Plens Municipal torne a omplir-se com 茅s habitual cada any, a l’espera que l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont despenge el tel猫fon per a anunciar directament a les afortunades i en primera persona la decisi贸 presa. Tal com ha assenyalat la regidora de Festes i presidenta de la JLF, Llu茂sa Monferrer, “l’elecci贸 tant de la Reina Fallera com de la Reina Fallera Infantil s’ha convertit en un dels actes m茅s seguits per la gent de Borriana, a causa de l’emoci贸 i suspens que es mant茅 fins al mateix moment d’anunciar a les joves afortunades el seu futur regnat, per a莽貌 animem a totes aquelles representants que complisquen amb els requisits exigits per a participar en l’elecci贸, al fet que emplenen les sol路licituds que durant esta setmana estaran disponibles en la web municipal, i les lliuren en el termini establit”.

Aix铆, el pr貌xim dia 3 de juny, es coneixeran els noms de les dues joves que substituiran en el c脿rrec a Elena Collado i Silvia Mart铆nez que des de fa un any han sigut les m脿ximes representants falleres de la ciutat, i que en esta ocasi贸 lliuraran de forma presencial el testimoni a les noves Reines Falleres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.