Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana arreplegarà les sol·licituds a Reines Falleres del 2018 els pròxims 22 i 23 de maig

Borriana arreplegarà les sol·licituds a Reines Falleres del 2018 els pròxims 22 i 23 de maig

L’elecció definitiva després del vot de les 19 agrupacions falleres, es farà pública el pròxim 3 de juny en l’acte que tradicionalment se celebra en el Saló de Plens Municipal.

La regidoria de Festes i la Junta Local Fallera de Borriana, ja han disposat les sol·licituds perquè aquelles joves que desitgen ser Reines Falleres del 2018 puguen emplenar-les i lliurar-les en el termini que s’ha habilitat els pròxims dies 22 i 23 de maig, corresponents a les dues primeres jornades de dilluns i dimarts de la setmana vinent. A continuació, realitzaran les entrevistes i trobades necessàries per a donar-se a conéixer a les agrupacions falleres i JLF perquè estes decidisquen a qui dirigiran el seu vot. Serà el dia 3 de maig, dissabte, quan a mitjan vesprada, el Saló de Plens Municipal torne a omplir-se com és habitual cada any, a l’espera que l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont despenge el telèfon per a anunciar directament a les afortunades i en primera persona la decisió presa. Tal com ha assenyalat la regidora de Festes i presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, “l’elecció tant de la Reina Fallera com de la Reina Fallera Infantil s’ha convertit en un dels actes més seguits per la gent de Borriana, a causa de l’emoció i suspens que es manté fins al mateix moment d’anunciar a les joves afortunades el seu futur regnat, per açò animem a totes aquelles representants que complisquen amb els requisits exigits per a participar en l’elecció, al fet que emplenen les sol·licituds que durant esta setmana estaran disponibles en la web municipal, i les lliuren en el termini establit”.

Així, el pròxim dia 3 de juny, es coneixeran els noms de les dues joves que substituiran en el càrrec a Elena Collado i Silvia Martínez que des de fa un any han sigut les màximes representants falleres de la ciutat, i que en esta ocasió lliuraran de forma presencial el testimoni a les noves Reines Falleres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.