fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana exalta a la seua nova Reina Fallera Judit Pesudo Mart铆nez en un Teatre Pay脿 ple de gom a gom

Borriana exalta a la seua nova Reina Fallera Judit Pesudo Mart铆nez en un Teatre Pay脿 ple de gom a gom

Despr茅s de la seua Proclamaci贸 Oficial celebrada la passada setmana, el m贸n faller es rendeix als peus de la nova m脿xima representant, lloada de forma especial per el seu Mantenidor Carlos Valero Aicart.

No s’havia arribat a les set en punt de la vesprada quan les traques ressonaven en els exteriors del Teatre Pay脿 de Borriana anunciant al p煤blic que pr脿cticament ja omplia el pati de butaques, que la Reina Fallera de 2018, Judit Pesudo Mart铆nez, ja estava a punt d’accedir a l’interior. I des del primer minut ha quedat demostrada l’experi猫ncia pr猫via de Judit en este tipus d’actes, ja que malgrat els nervis ineludibles en una cita tan especial com l’Exaltaci贸, ha mantingut un somriure permanent que no l’ha abandonat durant la totalitat de l’acte.

La primera parada dins del seu cam铆 fins al m茅s alt d’escenari especialment condicionat per a l’ocasi贸, ha sigut per atendre als nombrosos mitjans de comunicaci贸, en les ja tradicionals entrevistes pr猫vies realitzades en el hall d’entrada del Teatre Pay脿. Al seu costat, tant l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, com la Regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Llu茂sa Monferrer, tamb茅 declaraven als mitjans que “estem davant un dels actes m茅s emotius i alhora bonics d’este recentment estrenat cicle faller, que la passada setmana va proclamar de forma oficial a Judit com a Reina Fallera de Borriana, i que avui es confirma amb l’Exaltaci贸 que tot un poble li ofereix, i la imposici贸 de la Banda Fallera i la Ins铆gnia d’Or de la ciutat que l’acredita com m脿xima representant fallera durant els pr貌xims 365 anys”.

A l’interior del Teatre Pay脿, l’acte ha comen莽at amb la desfilada de totes i cadascuna de les representants de les 19 comissions falleres amb les quals compta la ciutat de Borriana, I una vegada situades totes i cadascuna d’elles en la imponent escala que serveix com a escenari en l’Exaltaci贸, arribava el moment m茅s destacat de la vesprada amb l’entrada de Judit Pesudo Mart铆nez entre un espectacular aplaudiment que li oferia tothom faller i el p煤blic assistent a l’Exaltaci贸. Emocionada per貌 amb els somriures com a inseparable companya, Judit ha pogut escoltar les delicades paraules, algun que un altre consell i tots els desitjos de felicitat que el Mantenidor, Carlos Valero Aicart, li dedicava des del mateix escenari.

Despr茅s de la baixada de l’escenari de la Cort d’Honor, les Dames de la Ciutat i la mateixa Reina Fallera, Judit Pesudo, el Teatre Pay脿 van anar recuperant a poc a poc una tranquil路litat amb els focus ja apagats, ja que a partir de les cinc de la vesprada, el torn de l’Exaltaci贸 va arribar per a la nova Reina Fallera Infantil de la Ciutat, Ana Gim茅nez Domingo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.