fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana i la Federaci贸 de Falles de la ciutat renoven el conveni de col路laboraci贸 anual

Borriana i la Federaci贸 de Falles de la ciutat renoven el conveni de col路laboraci贸 anual

El pressupost total amb el qual el consistori d贸na suport a el treball realitzat en pro de les Falles per part de la Federaci贸, ascendeix a un total de 112.500 euros per a este 2018.

El President de la Federaci贸 de Falles de Borriana, Salvador Dom茅nech, i l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han signat durant el mat铆 del dilluns el conveni entre l’ens i l’Ajuntament per a establir les condicions i compromisos aplicables a la subvenci贸 prevista amb car脿cter nominatiu en el Pressupost Municipal per a l’exercici de 2018. Segons la mateixa documentaci贸, la signatura autoritza i disposa una despesa total per import de 112.500 euros, dels quals el noranta per cent, un total de 101.250 euros, i han sigut ordenats de pagament.

La signatura per ambdues parts, que ha tingut lloc en el mateix consistori, ha explicat tamb茅 amb la pres猫ncia de la regidora de Festes i presidenta de la Junta Local Fallera, Llu茂sa Monferrer, qui ha coincidit amb la mateixa Alcaldessa a l’hora d’explicar que “seguim renovant els nostres compromisos i aportant el pressupost necessari per al funcionament de la Federaci贸 de Falles de la ciutat, ja que entenem que realitza una labor clau dins del desenvolupament de les festes josefines en la nostra ciutat”.

D’esta forma, i abans de l’arribada de la setmana gran de festes que s’iniciar脿 amb la “Plant脿” del dia 15 de mar莽 i finalitzar脿 amb la tradicional “Crem脿” del dia de Sant Josep, en el conveni de col路laboraci贸 queden signats i establits tant els terminis de pagament com les obligacions d’ambdues parts per a complir amb l’acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.