fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta de forma oficial a les Reines Falleres i les seues Corts d’Honor de 2018

Borriana presenta de forma oficial a les Reines Falleres i les seues Corts d’Honor de 2018

Judit Pesudo i Ana Gim茅nez es desplacen fins a la zona del Port de Borriana al costat de les seues Corts per a immortalitzar el moment per a la premsa.

El Port de Borriana, i m茅s en concret, la zona de Burriana Marinanova ha sigut, novament, el lloc triat per la Junta Local Fallera per a la presentaci贸 oficial a la presidenta de les noves Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Gim茅nez, i les seues respectives Corts d’Honor. Com ja 茅s tradici贸 en la ciutat, la regidora de Festes i Presidenta de la JLF, Llu茂sa Monferrer ha presidit un acte en el qual les protagonistes han posat individualment primer, i al costat de les seues Corts m茅s tard, davant les c脿meres dels reporters gr脿fics. Tal com ha explicat Monferrer, 芦es tracta d’un dels actes m茅s importants per a les Reines Falleres del pr貌xim any, ja que despr茅s de la confirmaci贸 de la seua elecci贸 el passat tres de juny, l’acte p煤blic per a la premsa suposa la presentaci贸 oficial al conjunt de la societat禄.

Despr茅s de les fotografies grupals juntament amb les Corts d’Honor inicialment, i tamb茅 amb les Dames de la Ciutat, les m脿ximes representants falleres del pr貌xim any a Borriana, Judit Pesudo i Ana Gim茅nez han posat al costat de la responsable de la JLF, Llu茂sa Monferrer, en el que s’ha convertit en el primer acte p煤blic de presentaci贸 despr茅s de l’elecci贸 celebrada a inicis de juny.

Segons s’ha explicat de la mateixa Junta Local Fallera, “seguim amb el desenvolupament dels diferents actes de presentaci贸 de les noves Corts d’Honor i Dames de la Ciutat, malgrat que en l’atape茂da agenda d’actes de l’estiu, seguisquen sent les actuals representants, Elena Collado i Silvia Mart铆nez les qui encara poden gaudir dels 煤ltims moments del seu regnat”. Ser脿 en el mes d’octubre quan se celebre el Ple Extraordinari en el CMC La Merc猫 quan de forma totalment oficial, Judit i Ana es convertisquen en m脿ximes representants falleres del pr貌xim exercici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.