fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carlos Valero i Ana Baldoví seran els Mantenidors de les Reines Falleres de 2018 de Borriana

Carlos Valero i Ana Baldoví seran els Mantenidors de les Reines Falleres de 2018 de Borriana

Carlos Valero va ser president de la Falla Centre Espanya durant dos anys, mentre que Ana Baldoví va arribar a ser Reina Fallera Infantil de Borriana en 2006.

Una de les decisions més difícils, i alhora més emocionants, que han de prendre les Reines Falleres de Borriana cada any abans de l’inici dels actes de Proclamació i Exaltació és la de triar a la persona que actuarà com Mantenidor de cadascuna de les dues màximes representants falleres de la ciutat. Així, enguany, la Reina Fallera, Judit Pesudo s’ha decantat per la figura de Carlos Valero Aicart per tal que siga l’encarregat de la lloa que com mana la tradició cada any s’efectua durant l’acte d’Exaltació de la màxima representant fallera. Mentre, la Reina Infantil, Ana Giménez ha triat a la jove que en el seu moment també fóra màxima representant infantil de les Falles de la ciutat, Ana Baldoví Domingo. Així, la Junta Local Fallera i la Regidoria de Festes ja ha fet públics tots dos noms, amb el que es desvetla una de les sorpreses que més intriga sol suscitar durant els mesos d’octubre i novembre quan s’inicia tota la sèrie d’actes directament relacionats amb les Reines i Corts Falleres.

Carlos Valero Aicart ha estat durant dècades unit al món de les Falles de Borriana, com a membre de la Falla Societat Centre Espanya, de la qual va arribar a ser President entre 2010 i 2011. A més, sempre ha participat de forma activa en la cultura, especialment en el món de la música, de la capital de la Plana Baixa, ja que com a Llicenciat en Geografia i Història i en Ciències i Història de la Música, ha sigut director de la Coral Borrianenca des de l’any 1994, a més de dirigir també el grup de música medieval “Supramúsica Antiqva”. A més ha treballat com a professor de Secundària i com a docent també del Conservatori Professional “Mestre Goterris”.

Per la seua banda, la que serà la nova Mantenidora de la Reina Infantil, la jove de 22 anys Ana Baldoví Domingo ha estat estretament lligada a les Falles de Borriana des de ben xicoteta, ja que en 2006 va arribar a ser la Reina Fallera Infantil de la ciutat, després que en els tres anys anteriors fóra fallera infantil i en 2004 fóra fallera major infantil de la seua falla. Fins i tot durant dos anys consecutius va arribar a ser presentadora i conductora dels actes de presentació de la Societat Centre Espanya. Actualment estudia Administració i direcció d’empreses en la Universitat Jaume I. Tal com ha explicat la regidora de Festes i Presidenta de la JLF, Lluïsa Monferrer, “un any més confiem plenament tant en Carlos com en Ana perquè el seu paper com Mantenidors oficials siga tan emotiu i professional com fins ara, ja que la seua experiència dins de les Falles de la nostra ciutat és la garantia perfecta per a la satisfacció tant de les Reines Falleres com de la Junta i la Regidoria que hem fet oficial el seu nomenament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.