Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carmen Fabregat és la nova reina infantil de la Fira d’Onda 2018

Carmen Fabregat és la nova reina infantil de la Fira d’Onda 2018

Carmen Fabregat, del col·legi María Rosa Molas, ha sigut triada per a ser la reina infantil de la Fira d’Onda 2018.

L’alcalde, Ximo Huguet, ha presidit esta vesprada el sorteig en un acte que s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament. També ha assistit el regidor de Festes, Asensio Blaya; la reina infantil de les festes de 2017, Rocío Vilar, al costat de la seua cort, així com la reina de la Fira, Mireia Centelles, i les seues dames.

Una vegada realitzat el sorteig entre les candidates, Carmen Fabregat serà l’afortunada de representar a tots els xiquets i xiquetes d’Onda en les pròximes festes, que commemoren a més este any el seu 150 aniversari, per la qual cosa serà un regnat doblement especial. A partir d’avui, la reina estarà en tot moment acompanyada d’Adrián Peris, del CEIP Pius XII. Així, la seua cort d’honor estarà composta per Rihanna Sánchez, del CEIP Miralcamp; Vega Pla, del CEIP Baltasar Rull; Lidia Belloso, del CEIP Mestre Caballero, acompanyada de Jordi Rubio, del mateix col·legi; Irene Ferrandis, del CEIP Baltasar Rull, acompanyada de Gaizka Pérez, del col·legi Verge del Carmen; i Inés García, del CEIP Miralcamp.

Després de l’acte, la ja nova reina infantil i la seua cort s’han fotografiat a la porta de l’Ajuntament acompanyats de familiars i amics queno han volgut perdre’s aqueste moment tan especial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.