fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló atorgarà el Premi Aladroc d’Honor a Verónica Sánchez en la I edició del Festival CIM

Castelló atorgarà el Premi Aladroc d’Honor a Verónica Sánchez en la I edició del Festival CIM

L’actriu serà una de les homenatjades el pròxim mes de juny en el I Festival de Cinema i Música de Castelló.

L’Ajuntament de Castelló guardonarà a l’actriu sevillana Verónica Sánchez amb el Premi Aladroc d’Honor en la I edició del Festival de Cinema i Música CIM, que se celebrarà a Castelló del 7 al 10 de juny. El premi suposa un reconeixement a una trajectòria que inclou tres nominacions al Goya i títols molt vinculats a l’àmbit musical, com El Calentito (Chus Gutiérrez, 2005), Camarón (Jaime Chávarri, 2005) o Los 2 lados de la cama (Emilio Martínez- Lázaro, 2005), esta última serà projectada el diumenge 10 com a colofó del certamen.

Sánchez rebrà l’Aladroc d’Honor, obra de l’artista Luis Miralles, durant la gala que tindrà lloc la nit del dissabte 9 a l’Auditori de Castelló. A més, està previst que també participe l’endemà a la tertúlia dedicada a El otro lado de la cama, al costat d’Emilio Martínez-Lázaro i Natalia Verbeke.

Descoberta amb la sèrie Los Serrano, Verónica Sánchez és coneguda per la seua participació en pel·lícules com Al sur de Granada (Fernando Colomo, 2003) o Gordos (Daniel Sánchez-Arévalo, 2009), a més d’altres treballs per a televisió com 14 de abril, La República, Sin identidad, El Caso, Crónica de sucesos o Tiempos de guerra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.