fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebra el Dia de les Persones Migrades amb una exposici贸 de selfies anti rumors

Castell贸 celebra el Dia de les Persones Migrades amb una exposici贸 de selfies anti rumors

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, anima a lluitar 鈥渃ontra els prejudicis socials relacionats amb la immigraci贸鈥

Selfies contra els rumors. La Regidoria de Benestar Social, a trav茅s del Negociat d’Immigraci贸 i Conviv猫ncia Social en el qual s’emmarca l’Ag猫ncia de Mediaci贸 per a la Integraci贸 i la Conviv猫ncia Social-AMICS, ha celebrat el Dia de les Persones Migrades amb la inauguraci贸 d’una exposici贸 sota el t铆tol Un Selfie Anti Rumor. La mostra exposa tots els selfies que han arribat al Facebook del projecte Stop Rumors amb motiu de la campanya de sensibilitzaci贸 que s’ha realitzat des d’aquesta plataforma social.

En aquesta campanya han participat un total de 46 persones, residents tant de Castell贸 com en l’estranger, els qui partint d’un rumor han generat un missatge anti rumor que s’ha dif贸s a trav茅s de les xarxes socials d’AMICS i del propi del projecte Stop Rumors. Els i les joves dels Grups d’Autogesti贸 han participat activament en aquesta campanya tant enviant els seus propis selfies com difonent la campanya de sensibilitzaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.