fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló impulsa la primera Setmana de la Dansa Urbana amb activitats en el Casal Jove del Grau

Castelló impulsa la primera Setmana de la Dansa Urbana amb activitats en el Casal Jove del Grau

Esta iniciativa està emmarcada en el programa ‘Art Urbà Jove’ i destinada a promoure la formació en esta disciplina.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat la Setmana de la Dansa Urbana, que es desenvoluparà a partir de hui, 16 de novembre, i fins al 21 de novembre, en el Casal Jove del Grau. Una iniciativa gratuïta, amb necessària inscripció prèvia a través de setmanadansaurbana.es, que inclou tallers, exhibicions, espectacles i concerts.

La programació, que es pot consultar en juventud.castello.es, comença hui amb tallers d’urban i break dance des de les 18.30 fins a les 20.30 hores. El dimecres 17 es repetiran a la mateixa hora i el divendres 19 es faran des de les 17.30 a les 19.30 hores. 

El divendres 19, a les 20.10 hores, hi haurà concert de Zeta, i prèviament, a les 19.45 hores participarà el Conservatori Professional de Dansa. Per al dissabte, se succeiran les activitats des de les 12.00 hores, amb Beat Mode, Suma Dance, Heels, Grans i Menuts, Delinquentes, Netgoals, Commercial Vibz, Commercial Kids i Furious Slap. 

Acabarà la jornada amb l’actuació d’Adriana Verdoy a les 20.20 hores. El diumenge, a les 12.00 hores, tancarà el programa una sessió de fussion beat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.