fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 lliura els premis del concurs escolar ‘Un altre m贸n 茅s possible’

Castell贸 lliura els premis del concurs escolar ‘Un altre m贸n 茅s possible’

El regidor Jos茅 Luis L贸pez agraeix la implicaci贸 de centres en aquesta novena edici贸, que ha aconseguit els 150 participants.

Les arts pl脿stiques i la creaci贸 liter脿ria com a vehicles per a demostrar que un altre m贸n 茅s possible. La Regidoria de Benestar Social ha lliurat avui els premis de la novena edici贸 del concurs escolar ‘Un altre m贸n 茅s possible… per un m贸n m茅s just i solidari’ dirigit a l’alumnat de tercer cicle de Prim脿ria i 1r i 2n de l’ESO de la ciutat de Castell贸 i en el qual han participat 150 alumnes de 15 centres docents de la ciutat. Els regidors de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, i d’Educaci贸, Enric Porcar, han participat en el lliurament dels guardons.

El tercer cicle de Prim脿ria, en la modalitat d’arts pl脿stica han resultat guanyadors Lled贸 Crist贸bal, del Gaet脿 Huguet; Yasmine Ouqassou, tamb茅 del Gaet脿 Huguet i Anna Miralles, de la Consolaci贸. En la modalitat de creaci贸 liter脿ria, els premiats han sigut Natalia Bellver, del col路legi Fadrell; Eva Ib谩帽ez, del Mater Dei i Mar铆a Peirats, del San Crist贸bal.

En la categoria de 1r i 2n de l’ESO, els premis en la modalitat d’arts pl脿stiques han recaigut a Sofia Irene Pastor, Rafa Ferrer i Irene Guti茅rrez, tots ells del centre 脌gora Lled贸 International School. Quant a creaci贸 liter脿ria, s’han al莽at amb els premis Mar铆a Soler, del col路legi La Magdalena; Lled贸 Pacheco, de l’IES Penyeta Roja; i Mar铆a Ramos, d’脌gora Lled贸.

El regidor Jos茅 Luis L贸pez ha agra茂t la implicaci贸 dels centres docents, de l’alumnat i del professorat i ha explicat que l’objectiu del concurs 茅s “estimular i premiar els treballs relacionats amb la situaci贸 i condicions de vida dels pa茂sos en vies de desenvolupament, aix铆 com la capacitat creativa per a promoure els canvis necessaris que facen possible un m贸n m茅s just i solidari”.

L贸pez ha subratllat la import脿ncia d’avan莽ar en la “conscienciaci贸 i la sensibilitzaci贸 en l’脿mbit de la cooperaci贸 per a aconseguir un m贸n m茅s just” i ha agra茂t a tots els participants que “hagen dedicat part del seu temps a pensar i treballar com crear un m贸n cada vegada m茅s just”. A m茅s, ha destacat que actes com el d’avui, amb el lliurament de premis, ajuden a “escriure hist貌ries com la del comprom铆s dels joves que avui s贸n present i que dem脿 protagonitzaran un futur que, esperem, siga m茅s just”.

La Regidoria de Benestar Social ha reconegut el comprom铆s i la creativitat amb tres premis per modalitat que han consistit en una *tablet per al primer premi, un reproductor *mp4 per al segon i un lot de llibres per valor de 90 euros per al tercer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.