fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló recupera el Recinte de Fires i Mercats i resol la concessió per la liquidació de la concessionària

Castelló recupera el Recinte de Fires i Mercats i resol la concessió per la liquidació de la concessionària

L’Ajuntament organitzarà el Mercat del Dilluns si hi ha garanties de seguretat davant la covid-19 i iniciarà el tràmit per a tornar a adjudicar la gestió de la instal·lació.

L’Ajuntament de Castelló ha declarat la resolució del contracte de concessió d’obra pública de construcció i explotació del Recinte de Fires i Mercats que va ser adjudicat a Refeyme SL el febrer de 2006 per un màxim de 40 anys. L’acord, aprovat en una Junta de Govern Local extraordinària este divendres, arriba a conseqüència de l’entrada de la concessionària en fase de liquidació i davant la dissolució de la citada entitat, la qual cosa implica l’extinció del contracte de concessió.

El govern municipal iniciarà a partir d’ara el procés de tramitació d’un nou contracte per a adjudicar la gestió del recinte. L’acord trasllada a més a l’Ajuntament l’organització del Mercat del Dilluns, que assumirà fins que finalitze este nou procés d’adjudicació del recinte.

En este sentit, el regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que s’està estudiant la possibilitat de reobrir el mercat en pròximes setmanes. No obstant això, ha destacat que la possible reobertura es realitzarà si, una vegada realitzades les inspeccions i protocols de seguretat necessaris, es pot garantir la seguretat de venedors i ciutadania davant la covid-19.

L’acord de la Junta de Govern Local posa fi així al contracte de concessió adjudicat en 2006. Cal recordar un acte de data 23 de gener de 2012 va declarar en concurs l’empresa concessionària i que posteriorment, l’abril de 2019 es va iniciar la fase de liquidació per sol·licitud de la concursada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.