fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 tindr脿 un Llibre Blanc de la Cultura

Castell贸 tindr脿 un Llibre Blanc de la Cultura

La sectorial de cultura de Comprom铆s es reuneix amb la regidora Ver貌nica Ruiz per tal de con茅ixer la situaci贸 actual de la seua 脿rea de treball

Continuen els canvis en la gesti贸 cultural de la ciutat. Comprom铆s per Castell贸 impulsa la creaci贸 d’un Llibre Blanc de la Cultura, 芦un document on es dibuixa el full de ruta del que ha d’arribar a ser la cultura de la ciutat i que fins ara no existia禄, tal com ha explicat Pau Sancho, coordinador de la sectorial de cultura de Comprom铆s per Castell贸. 芦Ara estem en la primera fase, la menys vistosa 鈥揾a afegit Sancho鈥. Concretament la gent d’este grup de treball estem catalogant els diferents espais disponibles a la ciutat i elaborant-ne la corresponent fitxa t猫cnica amb les mides de l’escenari, el nombre de butaques, l’equipament t猫cnic, les possibles utilitats del local… Una vegada elaborat el llistat passarem a analitzar les mancances禄. Tot aix貌, amb la intenci贸 d’elaborar un cat脿leg i que despr茅s tots estos llocs puguen utilitzar-se per a fer representacions culturals diverses, com teatre, concerts o exposicions.

La sectorial de cultura de Comprom铆s per Castell贸 es va reunir amb la regidora Ver贸nica Ruiz, a qui van comunicar la seua predisposici贸 per a participar en l’elaboraci贸 d’este Llibre Blanc. Despr茅s de la reuni贸, des de la sectorial tamb茅 han volgut destacar positivament el compliment del programa de govern municipal, ja que 芦a falta de tres punts la resta estan tots en marxa禄, ha afirmat el coordinador. A m茅s, Sancho ha volgut destacar l’猫xit de les reunions de la regidora amb diferents agents implicats en la cultura, com ara pintors, grups de m煤sica o les diferents associacions culturals de la ciutat.

Altres temes tractats en la reuni贸 van ser les actuacions previstes per a posar en valor el Castell Vell i el seu entorn, els gestos a favor de la mem貌ria hist貌rica o la recuperaci贸 de la col路laboraci贸 amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny, que s’havia tallat el 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.