fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 vol impulsar l’Urban com a centre de dinamitzaci贸 comunit脿ria de barris

Castell贸 vol impulsar l’Urban com a centre de dinamitzaci贸 comunit脿ria de barris

El regidor Jos茅 Luis L贸pez mant茅 una reuni贸 amb associacions de majors i de ve茂ns per a arreplegar les seues propostes.

El regidor de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament de Castell贸, Jos茅 Luis L贸pez, ha mantingut una reuni贸 amb diferents associacions de gent gran i de ve茂ns per a traslladar-los la voluntat del Govern municipal “de comptar amb les seues aportacions per a convertir el Urban en un centre de dinamitzaci贸 comunit脿ria dels barris”. Aquesta trobada, que s’ha celebrat en el propi centre Urban, ha comptat amb la participaci贸 de quasi una vintena d’entitats del districte Oest.

L’edil Jos茅 Luis L贸pez ha explicat que “a partir d’ara s’obri un per铆ode perqu猫 els col路lectius puguen fer arribar les seues propostes sobre el tipus d’activitats a programar i serveis a potenciar”. La Regidoria de Benestar Social, a trav茅s del Negociat de Dinamitzaci贸 Comunit脿ria, aposta per convertir el centre Urban en un referent ve茂nal que “ajude a dinamitzar els barris del seu entorn per貌 tamb茅, per qu猫 no, de la resta de la ciutat”, segons ha explicat Jos茅 Luis L贸pez.

El Negociat de Dinamitzaci贸 Comunit脿ria ser脿 l’enc脿rrec d’arreplegar els suggeriments que facen arribar les diferents associacions per a incorporar-les al nou plec de condicions pel qual s’adjudicar脿 la gesti贸 una vegada concloga l’actual contracte. “Volem que els col路lectius ciutadans s’impliquen en el nou Urban, que els serveis que es presten i la programaci贸 que es dissenye responga a les necessitats dels ve茂ns i ve茂nes i potenciar l’煤s d’aquest espai ciutad脿”.

Segons ha explicat el regidor, el centre Urban ofereix en aquests moments activitats fonamentalment per a majors. “Amb el nou plantejament pretenem que s’amplie l’oferta i que es puguen incorporar propostes que plantegen els propis ve茂ns”, ha afegit.

La Regidoria de Benestar Social pret茅n d’aquesta manera convertir l’Urban en un centre de refer猫ncia en la dinamitzaci贸 comunit脿ria de la ciutat amb una programaci贸 que arribe a tots els p煤blics, que responga als interessos de la ciutadania i que es convertisca en un motor dels barris de la seua 脿rea d’influ猫ncia i obert a la resta de la ciutat. “Es tracta, en definitiva, de potenciar l’煤s d’un recurs municipal”, ha concl貌s el regidor Jos茅 Luis L贸pez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.