fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Clara i Rocio seran les Falleres Majors 2018 de Cardenal Taranc贸n a Borriana

Clara i Rocio seran les Falleres Majors 2018 de Cardenal Taranc贸n a Borriana

En el dia d鈥檃hir es va procedir a la crid脿 a qui seran les nostres futures representants per a l鈥檈xercici 2018, Clara Gonz谩lez Garc铆a ser脿 la Falla Major de la nostra societat, mentres que Rocio Felipe C谩rdenas ser脿 la Fallera Major Infantil.

El nostre president Emilio Beltr谩n, escortada per la Presidenta Infantil, Melany Gimenez, va donar a con茅ixer el que un secret a veus era, les m脿ximes representants per al 2018 de la nostra volguda Falla.

Despr茅s d鈥檃nar una comitiva als seus domicilis per a arreplegar a les nostres futures Falleres Majors, el Casal es va posar en peu a la seua entrada, realitzant un discurs molt sincer i emotiu que no va deixar a ning煤 indiferent per les seues boniques paraules. Posteriorment les nostres FFMM van descobrir els esbossos dels monuments per a este 2018 obres de Loren Fandos en el monument gran i d鈥橝lfonso Almi帽ana en el monument infantil.

Finalment i com a colof贸, es va celebrar en el nostre casal un vi d鈥檋onor amb discoteca m貌bil fins a la matinada per a celebrar els regnats de Clara i Rocio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.