fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Colomer lliura a Benicarl贸 el distintiu de Municipi Tur铆stic de la Comunitat Valenciana

Colomer lliura a Benicarl贸 el distintiu de Municipi Tur铆stic de la Comunitat Valenciana

El reconeixement permetr脿 a Benicarl贸 ser beneficiari del Fons de Cooperaci贸 per a Municipis Tur铆stics.

El secretari auton貌mic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat a l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, el distintiu que acredita a Benicarl贸 la condici贸 de municipi tur铆stic de rellev脿ncia de la Comunitat Valenciana.

Colomer ha agra茂t el treball i el comprom铆s de l’Ajuntament de Benicarl贸 per a aconseguir aquesta distinci贸, d’acord amb el nou estatut de municipi tur铆stic i amb la Llei de turisme, oci i hospitalitat, 芦que fa que la ciutat tur铆stica siga reconceptualitzada i busque la proactivitat, premiant una s猫rie de m猫triques m茅s enll脿 de les dades estrictament quantitatives禄, ha dit Colomer.

El secretari auton貌mic ha subratllat l’estrat猫gia tur铆stica de Benicarl贸 que, al seu entendre, 芦t茅 un carisma i una personalitat extraordin脿ria, a m茅s d’estar molt lligada a la gastronomia禄.

Tamb茅 ha remarcat altres valors que han perm茅s a Benicarl贸 aconseguir aquesta distinci贸, com pert脿nyer a la Xarxa de Destinacions Tur铆stiques Intel路ligents, estar compromesos contra l’intrusisme i tot el que representa el model de ciutat tur铆stica del segle XXI.

Colomer tamb茅 ha recordat que la distinci贸 de Municipi Tur铆stic permetr脿 a Benicarl贸 ser beneficiari del Fons de Cooperaci贸 per a Municipis Tur铆stics, que en els 煤ltims tres anys ha distribu茂t 16,5 milions d’euros a les destinacions que disposen d’aquest reconeixement a la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa de Benicarl贸, per la seua banda, ha recordat 芦l’aposta ferma pel turisme que hem fet des de l’Ajuntament en els 煤ltims anys i el fort impuls que li hem donat al turisme gastron貌mic禄. En aquest sentit, Xaro Miralles ha subratllat que 芦som l’煤nic municipi de la prov铆ncia de Castell贸 que tenim un Pla Director de Turisme Gastron貌mic禄 i ha assegurat que 芦continuarem avan莽ant per aquest cam铆, sempre amb la qualitat i la innovaci贸 com a bandera禄.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha reiterat que 芦Benicarl贸 ha apostat molt fort pel turisme en les dos 煤ltimes legislatures禄 i ha posat especial 猫mfasi en la gastronomia i la qualitat en destinaci贸 com a eixos fonamentals de l’estrat猫gia tur铆stica de Benicarl贸. Cardona ha agra茂t a la Generalitat el reconeixement i ha oferit el seu suport a la Secretaria Auton貌mica de Turisme en la lluita contra l’intrusisme, sobre el qual l’Ajuntament ja va firmar un conveni, o l’aposta per la qualitat en destinaci贸 a trav茅s de la incorporaci贸 de m茅s empreses i entitats al sistema Sicted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.