fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix els premiats a les falles 2019 a Sagunt

Coneix els premiats a les falles 2019 a Sagunt

L’alcalde i les falleres majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt han atorgat els diversos premis a les comissions.

El lliurament de premis de les falles 2019, que ha tingut lloc esta vesprada a les portes de l’Ajuntament de Sagunt, ha culminat amb la victòria en la secció especial de la Falla Plaça Rodrigo en el monument gran, i la de La Marina en el monument infantil.

El jurat ha atorgat a la falla Plaça Rodrigo el primer premi en la Secció Especial, a més del d’Enginy i Gràcia. El segon premi en la categoria gran ha sigut per a la Marina, que també ha obtingut el premi de Millor Pintura, mentre que El Palleter ha quedat en tercer lloc. El quart, cinqué i sisé premi han sigut per a les falles Eduardo Merello, La Victòria i Plaça del Sol respectivament.

L’acte del lliurament de premis ha sigut presidit per l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Paula Marrón i Inés Miret, que han entregat els guardons al costat del president de federació, Rafael Burgos, i la regidora delegada de Cultura Popular, Asun Moll, a més d’altres regidors de la corporació. Durant l’acte, al qual han assistit totes les comissions de Sagunt, Port de Sagunt, Gilet i Faura, s’ha viscut un gran ambient festiu.

Quant a la categoria infantil, la falla guanyadora d’enguany és La Marina, que també ha rebut el premi d’Enginy i Gràcia. El segon premi de Secció Especial ha sigut per a la falla La Victòria. D’altra banda, el tercer premi l’ha aconseguit El Palleter, així com el de Millor Pintura; el quart premi Plaça Rodrigo i el cinqué i sisé premi han sigut per a la Falla Plaça del Sol i La Palmereta respectivament.

En secció primera, la falla Luis Cendoya ha aconseguit el primer premi de la seua secció, a més del d’Enginy i Gràcia. A esta comissió, li seguix Els Vents, guanyadora del premi del premi Millor Pintura, en segon lloc, El Romà, en tercer i La Palmereta en quart. En categoria infantil, el màxim guardó de secció primera d’enguany és per a Luis Cendoya, així com el de Millor Pintura; el segon premi ha sigut per a la falla Els Vents, igual que el d’Enginy i Gràcia, i el tercer per a Eduardo Merello. Li seguix la Falla Vila de Faura en quart lloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.