Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix les candidates a Reina i Reina infantil de la Magdalena i les aspirants a Dama de la Ciutat 2019-2020

Coneix les candidates a Reina i Reina infantil de la Magdalena i les aspirants a Dama de la Ciutat 2019-2020

Tres xiques i cinc xiquetes aspiren a ser les màximes representants festives de la ciutat.

Avui s’ha fet públic el llistat de xiques i xiquetes que volen formar part de la història de les festes de la capital de la Plana Alta i convertir-se en Reines de les festes o Dames de la Ciutat.

Les candidates a Reina de les Festes de la Magdalena són tres: Selene Tarís Alegre, Paula Gracilópez Palau i Carmen Molina Ramos. A l’afortunada li acompanyarà durant el seu regnat una cort d’honor formada per les Dames de la Ciutat, a este càrrec es presenten deu xiques: Àgueda Ibars Agramunt, Beatriz Prades Barreda, Sónia Cabello Cabello, Andrea Alegre Arnau, Elisabet Carmona Escribano, Sara Martín Gimeno, Lidia Gómez Vicente, Carla Parra Bellido, Belén Cazalilla Piñana i Maria Paulina Diaz Sierra.

En la categoria de màxima representant infantil de les festes, les candidates són cinc: Natalia Queral Asencio, Aisha Beyoncé Botea, Gal·la Calvo Santolaria, Edurne Giner Gil i Naiara Mercado Sánchez. A més, les candidates a dama de la ciutat infanti són: Natalia Queral Asencio, Noa Pasqual Soler, Rosa Riben Vilaroig, Paula Marín Hernando, Natalia Espada Jiménez, Marta Muñoz Moreno, Laia Clausell Fabregat, Sofía Sancho Herrando, Martina Madero Agost, Naiara Mercado Sánchez, Lucía Benítez Garcia.

Durant esta setmana es proclamaran les noves Reines i Dames de la Magdalena per al nou període fester.

Leave a Reply

Your email address will not be published.