fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cultura col路labora per primera vegada en la commemoraci贸 de 鈥榣es Normes de Castell贸鈥

Cultura col路labora per primera vegada en la commemoraci贸 de 鈥榣es Normes de Castell贸鈥

La Regidoria dirigida per Ver贸nica Ruiz organitza amb Castell贸 per la Llengua un concert en la P猫rgola i un documental en el Raval

La regidora de Cultura, Ver贸nica Ruiz, ha presentat aquest mat铆 els actes culturals organitzats de forma conjunta per l’Ajuntament i per Castell贸 per la Llengua i que estan emmarcats en la commemoraci贸 dels 83 anys de 鈥榣es Normes de Castell贸鈥 que ha organitzat la plataforma c铆vica. En la presentaci贸, Ruiz ha estat acompanyada per Avel鈥铆 Flors, Maria Nebot i Toni Royo, representants de Castell贸 per la Llengua.
Ruiz ha volgut destacar que 鈥渆nguany 茅s la primera vegada que l’Ajuntament col路labora amb la plataforma Castell贸 per la Llengua, que s’encarrega de commemorar els 83 anys de 鈥榣es Normes de Castell贸鈥 i aquesta col路laboraci贸 s’ha materialitzat en la cessi贸, per part del Consistori, dels espais del Teatre del Raval i de la P猫rgola, assumint l’Ajuntament el pagament de les taxes i permetent que les activitats siguen gratu茂tes o tinguen una entrada molt assequible鈥.
Aix铆, ambdues entitats han organitzat la presentaci贸 del documental 鈥楽empre Al Tall鈥 en el Teatre del Raval per a dijous que ve 10 de desembre a les 19.30 hores. Aquest documental, dirigit per Josep Pitarch, acompanya a l’hist貌ric grup en el seu comiat dels escenaris i, al mateix temps fa un recorregut per la seua llarga traject貌ria i pels 煤ltims quaranta anys d’hist貌ria valenciana.
A m茅s, el dissabte 12 de desembre, a partir de les 21 hores, se celebrar脿 un concert en La P猫rgola amb els grups El Diluvi, Talps, Orgull de Classe i MashMasters. L’acte estar脿 tamb茅 precedit d’una jornada festiva i reivindicativa organitzada per Castell贸 per la Llengua amb una fira d’entitats i animaci贸 infantil en la Pla莽a Santa Clara a partir de les 11 hores i una manifestaci贸 a les 18 hores en la Pla莽a de la Independ猫ncia (La Farola) amb el lema 鈥淭rau la llengua! El valenci脿, cosa de totes i tots鈥.
Els representants de Castell贸 per la Llengua han valorat molt positivament la bona predisposici贸 del Consistori i han lamentat que 鈥渄es que la plataforma va comen莽ar a organitzar la commemoraci贸, fa ja cinc anys, aquesta 茅s la primera vegada que s’ha pogut concretar alguna col路laboraci贸鈥.

 

 

.

Ver贸nica Ruiz Castell贸 per la Llengua

Leave a Reply

Your email address will not be published.