fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cultura llan莽a la 5陋 edici贸 del Premi Vicent Pau Serra d’Investigaci贸 Etnol貌gica a Castell贸

Cultura llan莽a la 5陋 edici贸 del Premi Vicent Pau Serra d’Investigaci贸 Etnol貌gica a Castell贸

El guard贸 est脿 dotat amb 1.500 euros i la publicaci贸 del treball seleccionat.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸 llan莽a la cinquena edici贸 del premi Vicent Pau Serra d’Investigaci贸 Etnol貌gica. En aquesta edici贸, el guard贸 t茅 una dotaci贸 econ貌mica de 1.500 euros a m茅s de la publicaci贸 de l’obra guanyadora. El termini per presentar els treballs originals s’amplia fins al 15 de juny.

“Sempre 茅s interessant poder gaudir dels treballs que es presenten al Premi Vicent Pau Serra, gr脿cies als quals aprenem m茅s sobre la hist貌ria de la nostra ciutat i sobre tradicions i costums que 茅s important铆ssim recordar o descobrir”, ha explicat la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, qui tamb茅 ha destacat que la convocat貌ria vol premiar “la dif铆cil tasca de la investigaci贸”.

Aix铆 doncs, i segons les bases del premi, podran conc貌rrer a la convocat貌ria aquells treballs d’investigaci贸 que siguen originals i in猫dits i es presenten en valenci脿. Les bases especifiquen que les obres presentades han de tenir una tem脿tica i un contingut relacionats amb la investigaci贸 etnol貌gica aix铆 com amb la cultura popular de Castell贸 de la Plana. Tamb茅, es contemplen treballs relacionats amb l’entorn geogr脿fic de la ciutat, sempre que demostren una incid猫ncia determinant relacionada amb la capital de La Plana.

Tal com espeficiquen les bases, cada persona o grup d’investigaci贸 nom茅s podr脿 presentar un treball. Tota la informaci贸 sobre el premi est脿 publicada a la seu electr貌nica de l’Ajuntament de Castell贸 i a la web municipal. Els treballs es poden presentar presencialment i per la pr貌pia seu electr貌nica, mitjan莽ant el registre municipal. Els guardons es lliuraran en l’acte p煤blic de proclamaci贸 dels Premis Ciutat de Castell贸, per als quals es convocar脿 els premiats i les premiades amb antelaci贸.

En les dues darreres edicions, van ser premiats els treballs “Torres humanes a Castell贸 i les seues comarques”, d’Enric Sorribes (2019) i “Aprenem del passat, eduquem el futur. El patrimoni etnol貌gic de Castell贸 de la Plana”, de Reis Lloria i Sergi Selma (2020).

Premis Ciutat de Castell贸

Cal recordar que aquest dijous 18 de mar莽 ha finalitzat el termini per a la presentaci贸 dels originals dels premis Ciutat de Castell贸 en les categories de Nacional de Teatre, Literatura Il.lustrada Tombatossals, Ci猫ncies Experimentals, premi de la Pau Vicent Mart铆nez Guzman, Excel.l猫ncia Musical Manuel Babiloni i Humanitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.