fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cultura posa a la disposici贸 d’artistes pl脿stics de Castell贸 dos espais expositius de manera gratu茂ta

Cultura posa a la disposici贸 d’artistes pl脿stics de Castell贸 dos espais expositius de manera gratu茂ta

La Regidoria de Cultura, dirigida per Ver貌nica Ruiz, ha anunciat que, com a novetat en la seua gesti贸, posa a la disposici贸 de tots els artistes pl脿stics de la ciutat dos espais expositius, coordinats per la mateixa, on poden exposar la seua obra de forma totalment gratu茂ta.

Aquests espais s贸n el Centre Cultural La Marina del Grau i el Centre Municipal de Cultura del carrer Antoni Maura. Els artistes pl脿stics interessats a exposar en algun d’aquests espais han de presentar la seua proposta acompanyada de certa documentaci贸. En el cas del Centre Cultural La Marina han d’adjuntar la tem脿tica i proposta expositiva amb alguna imatge i el llenguatge art铆stic escollit (pintura, escultura, fotografia, etc.). Per a exposar en el Centre Municipal de Cultura 茅s necessari aportar la tem脿tica i dossier amb alguna imatge de l’obra que es vol exposar, el llenguatge art铆stic escollit, el curr铆culum art铆stic, indicar si alguna de les peces forma part d’alguna col路lecci贸 p煤blica o privada i indicar si alguna galeria gestiona l’obra.

La Comissi贸 de Treball d’Arts Pl脿stiques del Consell Municipal de Cultura ser脿 qui realitzar脿 el calendari de les exposicions en tots dos espais.

Finalment, els artistes interessats a exposar tant en el Centre Cultural La Marina com en el Centre Municipal de Cultura han d’aportar aquesta documentaci贸 en l’脌rea de Regidors de l’Ajuntament de Castell贸 o enviar-la per correu electr貌nic al mail cultura@castello.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.