fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cultura posa a la disposició d’artistes plàstics de Castelló dos espais expositius de manera gratuïta

Cultura posa a la disposició d’artistes plàstics de Castelló dos espais expositius de manera gratuïta

La Regidoria de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, ha anunciat que, com a novetat en la seua gestió, posa a la disposició de tots els artistes plàstics de la ciutat dos espais expositius, coordinats per la mateixa, on poden exposar la seua obra de forma totalment gratuïta.

Aquests espais són el Centre Cultural La Marina del Grau i el Centre Municipal de Cultura del carrer Antoni Maura. Els artistes plàstics interessats a exposar en algun d’aquests espais han de presentar la seua proposta acompanyada de certa documentació. En el cas del Centre Cultural La Marina han d’adjuntar la temàtica i proposta expositiva amb alguna imatge i el llenguatge artístic escollit (pintura, escultura, fotografia, etc.). Per a exposar en el Centre Municipal de Cultura és necessari aportar la temàtica i dossier amb alguna imatge de l’obra que es vol exposar, el llenguatge artístic escollit, el currículum artístic, indicar si alguna de les peces forma part d’alguna col·lecció pública o privada i indicar si alguna galeria gestiona l’obra.

La Comissió de Treball d’Arts Plàstiques del Consell Municipal de Cultura serà qui realitzarà el calendari de les exposicions en tots dos espais.

Finalment, els artistes interessats a exposar tant en el Centre Cultural La Marina com en el Centre Municipal de Cultura han d’aportar aquesta documentació en l’Àrea de Regidors de l’Ajuntament de Castelló o enviar-la per correu electrònic al mail cultura@castello.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.