Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Descobreix com participar en el concurs de dibuix pel cartell anunciador de les Falles 2019 d’Utiel

Descobreix com participar en el concurs de dibuix pel cartell anunciador de les Falles 2019 d’Utiel

Coneix les bases per participar en el concurs.

En primer lloc, és important saber que cada artista podrà presentar el nombre de cartells que estime convenient, sempre i quan siguen originals. S’hauran de presentar amb unes mesures de 33 x 48 cm, sigui personalment o per correu, degudament embalats.

Per altra banda, les tècniques a utilitzar seran lliures i les tintes seran a tot color, excepte or i plata. A més, s’haurà d’incloure l’Escut de la Junta Local Fallera, el qual es pot trobar i descarregar en la web de l’ajuntament, i haurà de figurar la següent llegenda: “UTIEL FALLES 2019 – 75 ANIVERSARI FALLES A UTIEL”

El termini d’admissió de cartells finalitzarà el dia 15 de febrer de 2019, a les 14 hores, els quals hauran de presentar-se en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAIC), del M.I. Ajuntament d’Utiel.

Els cartells no portaran cap signatura, distingint-se únicament sota un lema. Dins del sobre si s’adjuntarà, per això, el nom, domicili de l’autor i el telèfon.

S’estableix un premi dotat de 100 € per al guanyador del Concurs, el qual el Jurat Qualificador farà públic el dia 18 de febrer de 2019. El cartell guanyador quedarà en propietat de la Junta Local Fallera.

Finalment, el dia 25 de febrer al 16 de març de 2019 els cartells participants, excepte els desqualificats per no ajustar-se a les presents bases, seran exposats al públic en un edifici municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.