fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dia a dia “Sentim els parcs” t茅 m茅s acollida

Dia a dia “Sentim els parcs” t茅 m茅s acollida

La programaci贸 i el bon temps han convertit els parcs de la Panderola, Ribalta i Rafalafena en una opci贸 d’oci durant el pont

L鈥檈dici贸 especial pont de desembre de Sentim els parcs s’ha convertit en una opci贸 d’oci que ha conven莽ut a desenes de fam铆lies. La proposta de dinamitzaci贸 de l’Ajuntament de Castell贸 en els parcs de la Panderola, en el Grau, de Ribalta i de Rafalafena ha convertit aquests espais verds en punt de trobada per a centenars de persones. 鈥淓ls objectius que ens plantegem de fomentar l’煤s social dels nostres parcs i oferir una alternativa ambiental, cultural i esportiva durant el pont s’han complit amb escreix鈥, argumenta la regidora de Sostenibilitat Ambiental Sara Us贸. La programaci贸, en el cas de la Panderola, ha sumat les activitats de les regidories de Cultura i Esports dirigides pels edils Ver貌nica Ruiz i Enric Porcar,

Art reciclat amb tallers en els quals els xiquets de la casa han dissenyat adorns nadalencs com a avets de cart贸, fermalls en forma de ren o pares Noel amb globus han sigut algunes de les propostes ambientals en els tres parcs. Tamb茅 hi ha hagut un espai d’hort urb脿 o xocolatada en el parc Ribalta. 鈥淟a resposta de les fam铆lies ha sigut molt positiva i la participaci贸, destacable鈥, han insistit.

La m煤sica, els tallers ambientals i les activitats esportives s’han fusionat en el parc de la Panderola del Grau. M煤sica surf, medieval, blues i ritmes brasilers exemplifiquen la voluntat de l’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Cultura, d’acostar diferents estils musicals al p煤blic amb la idea d’enriquir la cultura musical.

La programaci贸 esportiva tamb茅 ha conven莽ut al p煤blic amb les proves d’orientaci贸 amb Correl铆n, els jocs amb espases del Club Esgrima Touch茅 de Castell贸 i l’exhibici贸 de trial en bici. Hi ha fam铆lies que ja s’han interessat per saber quan es repeteixen aquestes activitats a causa de l’猫xit obtingut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.