fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 informa la comunitat educativa sobre el pla ‘MULAN’ que clarifica les diferents eines de treball en l铆nia amb l’alumnat

Educaci贸 informa la comunitat educativa sobre el pla ‘MULAN’ que clarifica les diferents eines de treball en l铆nia amb l’alumnat

El Model unificat lectiu d’activitats no presencials (MULAN) diferencia els portals de treball en l铆nia per etapes educatives.

La Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport ha conformat un pla d’acci贸 per a l’acompanyament en l’educaci贸 a dist脿ncia en totes les modalitats, cursos i cicles de l’educaci贸 valenciana per fer front a la suspensi贸 temporal de les classes presencial amb motiu de l’alerta sanit脿ria causada pel virus COVID-19.

Aix铆, i amb l’assessorament dels experts de la Direcci贸 General de Tecnologies de la Informaci贸 i les Comunicacions (DGTIC) de la Generalitat, Educaci贸 ha desenvolupat un pla unificat de doc猫ncia digital per tal d’impartir de manera no presencial les activitats i la formaci贸 corresponents a les diverses etapes escolars.

Les sigles d’este model unificat lectiu d’activitats no presencials, ‘MULAN’, formen l’acr貌nim que recorda a la llegend脿ria hero茂na xinesa Hua Mulan del segle VI que simbolitza la lluita de tot un poble contra l’invasor: “A aix貌 aspira a ser ‘MULAN’, el s铆mbol del fet que treballant conjuntament podem guanyar la batalla al COVID-19 tal com est脿 fent el poble xin茅s”, ha subratllat el conseller d’Educaci贸, Cultura i Esport, Vicent Marz脿.

“Hem de fer tots els esfor莽os per tal de garantir l’acc茅s a un dret fonamental com 茅s l’educaci贸 per les extraordin脿ries circumst脿ncies en les quals ens trobem actualment”, ha subratllat el titular d’Educaci贸 de la Generalitat, “i este 茅s l’esperit de ‘MULAN'”, ha afegit Marz脿, “un pla diversificat respecte a les tecnologies que el constitu茂xen per貌 amb un objectiu 煤nic: garantir la doc猫ncia en l铆nia a l’alumnat, i ajudar el professorat en l’acc茅s a estes eines”.

El conseller ha ressaltat que “tot este desplegament tecnol貌gic naix amb la voluntat de fer costat a tots els i les docents, que s贸n la clau per a garantir, en estos moments de dificultat extraordin脿ria, l’acc茅s de l’alumnat a l’educaci贸 i per a intentar que tinguen unes rutines de treball a casa tutoritzades. Per a fer-ho, des de la Conselleria volem reivindicar i agrair a tot el professorat els excepcionals esfor莽os que fan per tal de superar esta situaci贸 mai viscuda abans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.