Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El ballet de Londres uneix a l’alumnat de la UNED Sènior provincial a Almassora

El ballet de Londres uneix a l’alumnat de la UNED Sènior provincial a Almassora

La Casa de la Cultura reunirà a 90 estudiants de Benicàssim, Vila-real i Almassora.

La Casa de la Cultura d’Almassora rebrà dimarts que ve 5 a 90 estudiants del programa provincial UNED Sènior per a la projecció del ballet “El cascanueces”. Es tracta d’alumnat dels aularis de Benicàssim, Vila-real i Almassora, que assistirà a l’esdeveniment retransmès en directe des de la Royal Opera House de Londres a partir de les 20.15 hores.

Els departaments d’Educació i Cultura s’han coordinat per a atraure fins a Almassora als estudiants d’altres poblacions. El mateix edifici consistorial acollirà un berenar popular per a l’alumnat dels tres aularis abans de la projecció del ballet. “Pensem que era una bona opció perquè els nostres majors es relacionen amb els de els municipis veïns i canvien la rutina de les classes per este esdeveniment cultural d’alt nivell”, ha assenyalat l’edil d’Educació, María José Tormo.

En el cas d’Almassora, la UNED Sènior ha crescut un 29% en l’últim any fins a aconseguir els 31 matriculats. La taxa es manté en 140 euros per al curs complet i permet a gent gran, amb ganes d’aprendre i relacionar-se, trobar un al·licient durant les vesprades. Les classes es donen en el mateix Ajuntament a través d’un programa amb 12 assignatures distribuïdes en dos quadrimestres.

A més dels usuaris de UNED Sènior, la regidora de Cultura, Isladis Falcó, ha recordat que encara queden places lliures per a assistir al ballet “El cascanueces”. Les entrades ja estan disponibles per 5,30 euros a través de la web municipal i també eixiran a la venda en la taquilla de l’auditori una hora abans que comence l’espectacle. “És una bona opció per a començar el pont festiu”, segons l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.