fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Casal Jove de l’Alcora organitza una escapada de tres dies a Morella

El Casal Jove de l’Alcora organitza una escapada de tres dies a Morella

El Casal Jove de l’Alcora ha preparat per a aquestes vacances de Setmana Santa i Pasqua una escapada de tres dies a Morella.

Serà del 19 al 21d’abril i participaran al voltant de 30 joves d’entre 12 i 14 anys que formen part de “Jove Club”, un programa nou del Casal Jove en el qual els integrants es reuneixen els dissabtes a la vesprada per tal de realitzar activitats, compartir experiències, debatre sobre els seus interessos i organitzar festes juvenils. Dins de la iniciativa, es duen a terme diferents clubs: esportiu, tecnològic, artístic, benestar i periodístic.

Al llarg dels tres dies visitaran llocs d’interès com el castell de Morella o el parc multiaventura “Saltapins”, entre uns altres. A més, els monitors del Casal Jove han preparat diferents activitats per a realitzar durant la seua estada a la capital dels Ports.

“Més activitats i participació”

El regidor de Joventut, Robert Tena, destaca que “des de l’equip de govern, conjuntament amb l’empresa que gestiona el servei, treballem cada dia per potenciar el Casal Jove”. Així, “se li ha donat un nou aire, més participatiu, en el qual els joves són els que decideixen les activitats que es duen a terme i el seu desenvolupament”.

Aquest “nou impuls” s’ha traduït en un “significatiu” augment de la participació, segons explica Tena.

Ampliació horari

El regidor recorda, a més, que, amb la finalitat de donar resposta a la demanda dels usuaris, l’Ajuntament ha ampliat l’horari del Casal Jove. D’aquesta manera, a més d’obrir de dimarts a divendres, de 9.30 a 12 hores i els dissabtes al matí i a la vesprada (depenent de les activitats programades), ara també està obert els dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. Cal destacar que han sigut els propis joves els que han triat els dies i hores d’ampliació del servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.