fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club 53 s’imposa com la millor Falla de Borriana per quart any consecutiu

El Club 53 s’imposa com la millor Falla de Borriana per quart any consecutiu

També aconsegueix el primer premi en la categoria infantil, mentre la Falla Don Bosco es fa amb els dos segons premis en eixa mateixa categoria especial.

Un any més, la Llar Fallera ha acollit l’acte de lliurament dels premis de les Falles 2018, en el qual el Club 53 s’ha tornat a alçar amb el màxim guardó a la millor falla d’enguany amb els seus monuments titulat “La Falla del Sol Naixent” obra de Rafael Ibáñez Sánchez amb crítica i guió de Quino Puig. El segon dels premis ha sigut per a la Falla Don Bosco, que també ha sigut segona després del Club 53 en el màxim guardó en la Categoria Infantil.

Els nervis per conèixer els premis de les diferents categories en les quals cada any el jurat triat per les mateixes comissions escull als guanyadors, ja es podien percebre en la cercavila prèvia al lliurament de premis. Totes les comissions falleres i les seues respectives Corts d’Honor juntament amb la xaranga que animava a cadascuna d’elles, s’han donat cita en la Plaça Major de Borriana des d’on s’han dirigit fins a la Llar Fallera. Allí, en l’escenari s’ha rebut amb grans aplaudiments a les màximes representants falleres de 2018, amb les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez presidint l’acte al costat de l’alcaldessa Maria Josep Safont i a la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i també avui, el Delegat del Govern, Juan Carlos Moragues i el Director Territorial de la Generalitat a Castelló, Adolf Sanmartín.

El moment de conéixer els premis als grans monuments de Borriana en este 2018 ha arribat poc després de les set i mitja de la vesprada. En la Segona Categoria s’ha imposat el Barri de L’Escorredor, mentre que en la Primera Categoria el premi ha sigut per a la Societat Centre Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.