fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consorci Riu Millars convoca el III Concurs Fotogràfic “Una ullada al Millars”

El Consorci Riu Millars convoca el III Concurs Fotogràfic “Una ullada al Millars”

La temàtica del concurs versa sobre la fauna, la flora, el paisatge o qualsevol motiu relacionat amb el paratge protegit de la desembocadura del riu Millars. El termini per a presentar les obres finalitza el 31 de març.

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars convoca la tercera edició del Concurs Fotogràfic “Una ullada al Millars”. La temàtica de les fotografies presentades ha de tractar sobre qualsevol assumpte relacionat amb el paratge que conforma la desembocadura del Millars. La mirada dels fotògrafs ha de fixar-se únicament sobre els animals, les plantes, el paisatge o qualsevol dels vessants naturals i culturals que atresora aquest extraordinari paratge castellonenc que toca les poblacions de Vila-real, Borriana i Almassora.

Paisatge, història i crítica
El concurs compta amb tres categories: fotografia paisatgística, fotografia històrica i fotografia crítica. Cadascuna d’aquestes inclou un premi de 200 euros i un diploma. Els concursants poden presentar un màxim de tres fotografies i han de ser majors de 18 anys. Les fotografies podran ser en blanc i negre, color o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Un requisit important és que cadascuna de les obres es presentarà amb una indicació precisa del lloc del paisatge protegit on ha sigut presa. Totes han de ser originals i inèdites i no hauran estat premiades en altres concursos o certàmens fotogràfics. El termini per a presentar les fotografies finalitza el 31 de març de 2016. Les obres han d’entregar-se, bé personalment, bé enviades lliures de càrrecs, a la seu del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars ubicat al carrer del Ponent Baix número 65, baix número 1 de la població de Vila-real.

Una ullada al Millars
L’objectiu del Consorci del Riu Millars amb el III Concurs Fotogràfic ‘una ullada al Millars” és traslladar a la ciutadania els valors ecològics, socials, paisatgístics i culturals d’aquest paratge protegit únic al territori castellonenc. Es tracta d’una magnífica oportunitat perquè qualsevol persona de la província de Castelló, de la resta de la Comunitat Valenciana o d’altres territoris limítrofs s’acoste al Millars per a transformar la seua mirada en una esplèndida fotografia sobre fauna, flora o paisatge. El concurs es celebra cada 2 anys. L’any 2014 es van presentar 76 fotografies de 40 participants. Enguany el Consorci del Riu Millars espera superar la xifra de participants de fa 2 anys.

Els interessats a participar en aquesta tercera edició del concurs fotogràfic trobaran les bases i una informació més detallada al web del Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars: http://www.consorciriumillars.com/es/noticies

Leave a Reply

Your email address will not be published.