fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Cuc arriba un divendres més al CMC la Mercè amb una obra de teatre per a tota la família

El Cuc arriba un divendres més al CMC la Mercè amb una obra de teatre per a tota la família

La producció Jugando con Frozen del Teatret de la Caixeta omplirà l’escenari del CMC la Mercè amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament.

Una nova representació d’El Cuc arriba demà divendres, 31 de març, al CMC la Mercè amb l’obra Jugando con Frozen del Teatret de la Caixeta. L’espectacle dura uns 45 minuts i l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament, com tots els espectacles d’El Cuc.

Teatre de la Caixeta és una companyia nascuda en 1995 a València que compta amb quasi trenta espectacles i més de mil representacions als muscles. Amb aquesta obra, acompanyats de música i titelles, ens mostren com, per a divertir-se, només cal una miqueta d’imaginació.

En aquesta obra, Andrea i Emma són dos germanes molt diferents entre sí: una és més somiadora, l’altra més entremaliada. Juntes es diverteixen amb jocs que inventen elles mateixes, però mai es posen d’acord. Un dels jocs és jugar amb la pel·lícula de Frozen. Podran posar-se d’acord i jugar les dos juntes? Aquesta funció ens desperta la imaginació i ens recorda que no fan falta joguets cars per a divertir-se i, amb cançons i titelles, aprenem que la lleialtat entre germanes està per damunt de qualsevol màgia.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, es mostra molt satisfet per la resposta del públic, que ha estat omplint el CMC la Mercè des de l’inici del festival El Cuc.

Pròximes actuacions

El Cuc finalitzarà el 28 d’abril amb El flautista d’Hamelin, d’Amímic Teatre, una nova versió del conte clàssic amb actors i titelles, en què adults i xiquets participaran en jocs divertits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.