fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El mantenidor de les Festes del Crist 2017 ser脿 Federico Michavila Heras, president de Torrecid

El mantenidor de les Festes del Crist 2017 ser脿 Federico Michavila Heras, president de Torrecid

L’Ajuntament destaca la traject貌ria de l’empresari i la del grup que presideix, l铆der mundial en el seu sector, aix铆 com la seua vinculaci贸 i comprom铆s amb l’Alcora.

L’Ajuntament de l’Alcora ha donat a con茅ixer el nom de la persona que exercir脿 de mantenidor de les Festes del Crist 2017. Ser脿 Federico Michavila Heras, president del Grup Torrecid, companyia alcorina, l铆der mundial en el sector de fregides, esmalts i colors cer脿mics.

Com explica l’alcalde, Samuel Falomir, “volem recon茅ixer amb esta distinci贸 la traject貌ria professional de Federico Michavila i del grup que presideix, Torrecid”, aix铆 com “la seua vinculaci贸 i comprom铆s amb l’Alcora”.

“Torrecid 茅s un exemple d’innovaci贸, internacionalitzaci贸 i diversificaci贸. De com, amb esfor莽, const脿ncia, determinaci贸 i valentia, una petita empresa familiar ha evolucionat fins a convertir-se en un grup multinacional, globalitzat i l铆der mundial en el seu sector”, manifesta Falomir, qui destaca que “茅s un orgull que la companyia porte el nom de l’Alcora per tot el m贸n”.

Aix铆 mateix, el primer edil ressalta la “gran vinculaci贸” de la fam铆lia Michavila amb el municipi i la “important col路laboraci贸” de Torrecid en esdeveniments i iniciatives culturals, esportives, l煤diques, etc. de l’Alcora.

Com a expressa Jos茅 Mar铆a Mor Guillam贸n en la biografia del mantenidor, escrita per al Llibre de les Festes del Crist: “Federico Michavila va acceptar gustosament la invitaci贸 de l’Ajuntament de ser mantenidor de les Festes del Crist 2017 pels forts lla莽os, tan personals, com a professionals, que li uneixen a l’Alcora des de la seua infantesa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.