fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El premi Mar铆a Moliner reconeix l’animaci贸 lectora de la Biblioteca de l’Eliana

El premi Mar铆a Moliner reconeix l’animaci贸 lectora de la Biblioteca de l’Eliana

El guard贸, dotat amb m茅s de 2.000 euros, arriba despr茅s de 23 anys i coincideix amb el 50 aniversari de l’entitat.

La Biblioteca P煤blica Municipal de l’Eliana ha obtingut un dels premis del concurs de projectes d’animaci贸 a la lectura Mar铆a Moliner dirigit a municipis de menys de 50.000 habitants. El guard贸, dotat amb 2.014 euros, es destinar脿 a l’adquisici贸 de nou material bibliogr脿fic que, molt prompte, estar脿 a la disposici贸 de la ciutadania.

El concurs, al qual s’han presentat un total de 527 projectes, est脿 convocat pel Ministeri de Cultura i t茅 com a objectiu premiar a aquelles biblioteques que duguen a terme un programa 煤nic que, incloga les accions d’animaci贸 a la lectura, l’efici猫ncia i labor bibliotec脿ria, la integraci贸 social en la seua comunitat, aix铆 com programes per a fomentar l’煤s de les noves tecnologies. De tots ells han sigut seleccionats 370 projectes, incl貌s el de ’50 anys de Biblioteca Municipal i molts m茅s’ de l’Eliana, i 10 d’ells han obtingut el premi especial de 10.000 euros. 

D’aquesta manera, les activitats de foment lector realitzades entre l’1 de gener i el 30 de juny i que han perm茅s optar a la convocat貌ria han sigut, entre altres, el Club de Lectura Juvenil, el d’adults, els contacontes o les visites escolars en les quals les i els m茅s menuts han pogut con茅ixer la figura de Mar铆a Moliner, el seu Diccionari i el seu pla de biblioteques, en el 40 aniversari de la seua defunci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.