Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El prestigiós dissenyador gràfic Dídac Ballester realitzarà el cartell commemoratiu del Dia Oficial de la Província 2019

El prestigiós dissenyador gràfic Dídac Ballester realitzarà el cartell commemoratiu del Dia Oficial de la Província 2019

El jurat destaca el treball de Ballester davant una participació rècord de 27 dissenyadors i il·lustradors.

El prestigiós dissenyador valencià Dídac Ballester ha sigut el triat per a realitzar el cartell que donarà imatge a la cinquena edició del ‘Dia Oficial de la Província’, que se celebrarà el pròxim 23 de març. El jurat ha seleccionat el portfolio de Dídac entre altres 26 candidats, tots ells professionals del disseny gràfic i la il·lustració, que s’han presentat a l’anomenada a Projecte que com cada any realitza la Diputació en col·laboració amb l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i les Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD).

Així, Dídac Ballester aportarà la seua obra a la creixent galeria de cartells commemoratius del Dia de la Província que ja compten amb prestigioses signatures com Boke Bazán, Vicent Ramón o els castellonencs Juárez Casanova.

Sobre este tema, el vicepresident de la Diputació, Vicent Sales, ha comentat que “el creixent interés dels professionals del disseny i la il·lustració és símptoma de la consolidació i prestigi que està adquirint el Dia Oficial de la Província. El cartell és un element fonamental per a anunciar este esdeveniment, ja que sintetitza els valors que representa este dia, com l’orgull de Castelló, el talent o la superació, a través de l’art”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.