fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El servei de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica de Vila-real podr脿 expedir el t铆tol d’A1 de valenci脿, v脿lid per a tot Europa

El servei de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica de Vila-real podr脿 expedir el t铆tol d’A1 de valenci脿, v脿lid per a tot Europa

L’Ajuntament obt茅 la capacitaci贸 t猫cnica de la Conselleria d’Educaci贸 per a atorgar el nivell als alumnes que participen en els cursos de la Regidoria.

El servei de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica de Vila-real podr脿 expedir el t铆tol de valenci脿 de nivell A1 del Marc Com煤 Europeu de Refer猫ncia per a les lleng眉es als alumnes que superen els cursos d’iniciaci贸 que ofereix la Regidoria. El regidor de l’脿rea, Santi Cortells, assegura que la Conselleria d’Educaci贸 ha confirmat oficialment a l’Ajuntament que des d’este mateix curs podr脿 lliurar el t铆tol d’este nivell, que ser脿 v脿lid per a tot l’Estat espanyol i Europa.

“D’esta manera, aquelles persones que es formen en els nostres cursos i superen les corresponents proves obtindran el certificat, que ser脿 un important al路licient perqu猫 s’animen a seguir cursant nous nivells pel seu compte en altres organismes, on no caldr脿 que comencen des de zero”, indica.

“Els alumnes podran entrar directament al nivell A2 sense passar per proves externes d’altres ens, com per exemple la Junta Qualificadora de Coneixements de Valenci脿, de manera que l’Ajuntament ser脿 un organisme totalment competent per a expedir estos diplomes conjuntament amb la Conselleria”, assegura Cortells, qui recorda que “en els 煤ltims anys s’est脿 treballant en l’actualitzaci贸 i definici贸 de nivells i compet猫ncies, de manera que s’avaluaran les quatre compet猫ncies b脿siques (expressi贸 oral i escrita i comprensi贸 oral i escrita), donant una visi贸 eminentment pr脿ctica dels idiomes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.