Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Taller de Creació Literària d’Onda celebra el seu 10é aniversari amb l’emissió de quatre podcast literaris

El Taller de Creació Literària d’Onda celebra el seu 10é aniversari amb l’emissió de quatre podcast literaris

La Biblioteca Municipal ha format a desenes de joves del municipi al llarg d’una dècada.

El Taller de Creació Literària que impulsa la Biblioteca Municipal celebra el seu 10é aniversari amb l’emissió especial de quatre podcast relacionats amb el sector literari.

Durant una dècada, la Biblioteca Municipal ha format a desenes de joves d’Onda en matèries com: tècniques d’escriptura, processos creatius, els tipus d’escriptor, processos d’escriptura del guió literari, la creació de diàlegs, les veus del narrador, etc. En definitiva, tots els aspectes importants dins del procés creatiu de la literatura.

Així mateix, el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat: “el nostre objectiu és promoure el talent jove des d’espais culturals com la pròpia Biblioteca d’Onda”. Este taller de creació literària es realitza els dimarts de 17.45 a 19.15 hores i durarà fins que finalitze el calendari escolar.

Per a concloure el taller, organitzaran un concurs, en el qual els alumnes presentaran un relat literari. A més, en este concurs, es presentaran els escrits del taller de micro-relats que se celebra cada any en els dos instituts de la localitat.

“L’experiència d’estos anys demostra l’èxit dels tallers que tenen un gran acolliment entre els alumnes. A més, és una manera de dinamitzar la Biblioteca i els múltiples serveis que és capaç d’oferir als joves”, ha sentenciat Bou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.