fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El “Trenet Faller” de Borriana recorrerà els monuments durant tres jornades

El “Trenet Faller” de Borriana recorrerà els monuments durant tres jornades

En aproximadament vint minuts, els passatgers podran gaudir de les dinou Falles en un recorregut circular per la ciutat que tindrà inici i final en la plaça Major

La plaça Major, on es troben els monuments de les Falles de la Vila i Centre Espanya serà el punt d’inici del “Trenet Faller” que durant els dies 16, 17 i 18 de març realitzarà periòdics recorreguts pels diferents monuments plantats als carrers de la ciutat per primera vegada en la historia. Després de la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO, s’ha volgut portar la iniciativa del Trenet Faller fins a Borriana per seguir donant «major difusió i fer encara més visitables els nostres monuments fallers». Segons s’ha detallat des de la regidoria de Festes de Borriana, la de Turisme i la Federació de Falles que al costat de la Diputació organitzen la iniciativa, “calculem que en aproximadament vint o vint-i-cinc minuts es podrà completar el recorregut al voltant de la ciutat, que tindrà el seu final de nou en la plaça Major”.

El “Trenet Faller» seguirà el seu trajecte pel Carrer Major per passar al costat d’El Pla on estan situats els monuments de la Falla Caçadors, Club Ortega i Chicharro, per després passar al costat de la Falla del Raval i la de L’Escorredor i girar cap a l’oest pel carrer de L’Encarnació. Des d’allí es podran vore els monuments corresponents al Club 53 i a La Mota, al que seguiran el del Camí d’Onda. Seguidament passarà al costat de la Falla de Don Bosco i recorrerà l’avinguda de La Panderola per circular al costat de la Falla La Bosca. Seguirà per l’Avinguda Nules des d’on es podrà veure la Falla Garbó i continuarà fins a l’Avinguda Jaume I al costat de la qual està situada la Falla Jaume I.

Leave a Reply

Your email address will not be published.