fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“El valenci脿, sempre amb tu”, esl貌gan de la campanya de promoci贸 del diccionari de l鈥橝VL

“El valenci脿, sempre amb tu”, esl貌gan de la campanya de promoci贸 del diccionari de l鈥橝VL

L鈥檈dici贸 digital ha rebut m茅s de trenta-cinc milions de consultes des de la seua publicaci贸

“El valenci脿, sempre amb tu” 茅s l鈥檈sl貌gan de l鈥檈spot de promoci贸 del Diccionari normatiu valenci脿 (DNV), que, a partir de dilluns, s鈥檈metr脿 a trav茅s d鈥櫭 Punt M猫dia. 脡s la primera vegada que l鈥橝cad猫mia Valenciana de la Llengua inicia una campanya de divulgaci贸 de l鈥檕bra acad猫mica i normativa m茅s emblem脿tica, un diccionari que en l鈥檈dici贸 digital ha rebut m茅s de trenta-cinc milions de consultes des de la seua publicaci贸, en febrer del 2014.

Les noves tecnologies faciliten hui, a trav茅s dels tel猫fons m貌bils o dispositius port脿tils, l鈥檃cc茅s al DNV per a con茅ixer, comprovar o consultar prop de cent mil paraules. L鈥橝cad猫mia Valenciana de la Llengua, conscient d鈥檈sta realitat, ha considerat convenient sensibilitzar l鈥檕pini贸 p煤blica amb esta campanya publicit脿ria. L鈥檈spot vol fomentar l鈥櫭簊 d鈥檜na ferramenta com el diccionari, i tamb茅 demostrar que el valenci脿 茅s una llengua de comunicaci贸 v脿lida en tots els 脿mbits professionals i socials.

En un principi, l鈥橝cad猫mia Valenciana de la Llengua t茅 el prop貌sit d鈥檈metre l鈥檈spot per la televisi贸 p煤blica valenciana al llarg dels mesos de gener i febrer. Posteriorment, la seua emissi贸 continuar脿 per diferents televisions locals i comarcals de tot el territori valenci脿. Aix铆 mateix, l鈥橝VL ja estudia noves propostes per a la realitzaci贸 de m茅s projectes audiovisuals que ajuden a potenciar el coneixement i la labor de la instituci贸 normativa dels valencians.

Leave a Reply

Your email address will not be published.