fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Vítol posa fi a les festes de la Magdalena amb la companyia “La Fam”

El Vítol posa fi a les festes de la Magdalena amb la companyia “La Fam”

Les reines de les festes van sorprendre a tots els assistents en ballar el “Bolero de Castelló”.

L’espectacle va ser organitzat per la companyia vila-realenca La Fam, i va constar de diverses parts. El primer acte es va dedicar al “trasllat a Castelló i a la festa”. El Fadrí es va omplir de llum verda i de la seua part superior, van aparéixer quatre persones que van descendir verticalment al so de la música fins a arribar al centre del campanar, on van realitzar una dansa vertical que es va finalitzar amb una pirotècnia i un tret de serpentines verdes que simbolitzaven les canyes que recorren la Romeria.

La segona part va ser una al·legoria a la Mare de Déu de Lledó. Es va projectar en la façana de la cocatedral l’Ofrena a la Verge.

El tercer acte es va enfocar al monument de la gaiata. Es van recitar uns versos i es van projectar unes imatges que van conformar una gaiata. La font de la plaça també es va il·luminar i de la cocatedral va sorgir una persona amb un fanal que es va desplaçar sobre la gent fins a arribar a l’altura del monument, on va dipositar la llum per a encendre-la.

El final va estar enfocat al folklore local. Des del nou ajuntament va començar a sonar el Bolero i la Jota de Castelló, i nou parelles van ballar en nou escenaris repartits per la plaça. En aquest moment es va poder veure com les reines de les festes també van començar a ballar. Després de les cançons, la imatge de les reines es va projectar en la cocatedral i es va llançar un piromusical amb la cançó “Magdalena Festa Plena”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.