fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El #XarxaLlibres supera les 1.300 sol路licituds tramitades a Vila-Real en els seus primers 10 dies

El #XarxaLlibres supera les 1.300 sol路licituds tramitades a Vila-Real en els seus primers 10 dies

El programa busca la gratu茂tat dels llibres de text i ha tramitat fins al moment un total de 1.318 sol路licituds de fam铆lies vila-realenques que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa impulsada pel Govern valenci脿 per a estendre i garantir l’acc茅s a l’educaci贸.

La tinent d’alcalde i coordinadora municipal del programa, Silvia G贸mez, ha fet un balan莽 satisfactori del desenvolupament de la primera fase del pla, que ha superat el 75% de les sol路licituds programades fins al moment en nom茅s 10 dies.

G贸mez ha expressat que “l’ajuntament de Vila-Real, a trav茅s dels departaments d’Educaci贸, Atenci贸 i Tr脿mits i Noves Tecnologies, est脿 fent un esfor莽 molt important per a garantir la m脿xima efic脿cia i dilig猫ncia en la tramitaci贸 de les sol路licituds d’un programa que ens sembla fonamental per a garantir la igualtat d’oportunitats en l’acc茅s a l’educaci贸 p煤blica, gratu茂ta i universal”.

El pla #XarxaLlibres preveu el reingr茅s dels 100 primers euros del cost dels llibres en aquesta primera fase i la resta, fins a un m脿xim de 200 euros, al final de curs, despr茅s de retornar el material per a la seua incorporaci贸 al banc de llibres de text del centre docent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.