fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els alumnes del CEIP Francesc Catalan aprenen seguretat vial amb la Policia Local

Els alumnes del CEIP Francesc Catalan aprenen seguretat vial amb la Policia Local

La Policia Local de Benicarl贸 ha realitzat diverses activitats relacionades amb la seguretat vial al CEIP Francesc Catalan. Els alumnes han pogut aprendre les principals normes de tr脿nsit, com creuar els passos per a vianants o com utilitzar correctament els sistemes de retenci贸 infantil.

Agents de la Policia Local de Benicarl贸 han impartit diverses xarrades als alumnes del CEIP Francesc Catalan relacionades amb la seguretat vial. Un dels principals objectius d’aquestes jornades 茅s transmetre als alumnes la necessitat de respectar les normes de tr脿fic i mostrar-los els beneficis que t茅 la utilitzaci贸 de les diferents formes de mobilitat sostenible per a anar a l’escola, com ara caminar o anar en bicicleta.

Els alumnes d’infantil han apr茅s els comportaments adequats que han de tindre com a vianants i tamb茅 com a ocupants de vehicles i han assumit les principals normes de tr脿fic per a protegir-se dels accidents. Tamb茅 han vist q眉estions relacionades amb creuar de manera adequada els passos per a vianants (mirar als dos costats, respectar els sem脿fors, caminar de la m脿 de pares i germans majors) i, en el cas d’anar en cotxe, han apr茅s tot all貌 relacionat amb els sistemes de retenci贸 infantil.

Els alumnes de primer i segon de Prim脿ria, per la seua banda, han recordat les principals normes de seguretat vial i els valors que ajuden els escolars a ser bons usuaris de les vies p煤bliques, tant si s贸n vianants com si s贸n passatgers de vehicles o conductors de bicicleta.

Les jornades han finalitzat amb una sortida en bicicleta fins al vel貌drom de Benicarl贸, ubicat al Pol铆gon Industrial, on s’han realitzat diverses activitats i jocs relacionats amb la circulaci贸 en bicicleta (normes b脿siques de seguretat, avaries, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.