fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els conceptes d’Il路lustraci贸, progr茅s i modernitat revisats per Koselleck, Stuke i Gumbrecht

Els conceptes d’Il路lustraci贸, progr茅s i modernitat revisats per Koselleck, Stuke i Gumbrecht

El Magn脿nim presenta el llibre “Il路lustraci贸, progr茅s i modernitat. Hist貌ria dels conceptes” de Hans Ulrich Gumbrecht, Reinhart Koselleck i Horst Stuke, en un acte en el MuVIM amb Faustino Oncina, Josep Monter, Rafael Company i Anacleto Ferrer

La Instituci贸 Alfons el Magn脿nim-Centre Valenci脿 d’Estudis i d’Investigaci贸 presenta, el dijous 17 de maig, a les 19’00 hores, el llibre Il路lustraci贸, progr茅s i modernitat. Hist貌ria dels conceptes de Hans Ulrich Gumbrecht, Reinhart Koselleck i Horst Stuke. L’acte, que tindr脿 lloc al Museu Valenci脿 de la Il路lustraci贸 i la Modernitat (MuVIM) comptar脿 amb Josep Monter, traductor de llibre; Faustino Oncina, autor de la introducci贸; Anacleto Ferrer, director de la col路lecci贸 Novatores Major, que inaugura esta obra; i Rafael Company, director del MuVIM.

Este llibre, el primer de la col路lecci贸 Novatores Major que coordina Anacleto Ferrer, director de l’Institut d’Humanitats del Magn脿nim i professor d’Est猫tica i Teoria de les Arts de la Universitat de Val猫ncia, ha estat tradu茂t al valenci脿 directament de l’alemany per Josep Monter i 茅s la primera vega que es publica en qualsevol de les lleng眉es peninsulars. El volum arreplega les veus redactades per Hans Ulrich Gumbrecht, Horst Stuke i Reinhart Koselleck per al portent贸s diccionari Conceptes hist貌rics fonamentals. L猫xic hist貌ric del llenguatge pol铆tic-social a Alemanya (1972-1992), dirigit pel mateix Koselleck. Es tracta d’un treball d’extraordinari inter茅s per a tots aquells interessats per les an脿lisis historicoconceptuals provinents des dels diferents 脿mbits del saber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.