fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els informadors turístics a Peníscola han atès gairebé 80.000 consultes durant els mesos de juny a setembre

Els informadors turístics a Peníscola han atès gairebé 80.000 consultes durant els mesos de juny a setembre

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, durant la temporada d’estiu.

Les xifres són “molt significatives” tal com ha valorat la regidora de l’àrea en el consistori, Raquel París, confirmant que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, ha ascendit a 45.000 durant els mesos de juliol i agost, sumant un total de quasi 80.000 si s’inclouen els mesos de juny i setembre. En dies d’alta ocupació, com els dies centrals del mes d’agost, “s’han pogut superar les 1200 consultes fins i tot” ha ampliat la regidora, felicitant la tasca dels informadors turístics en la mateixa destinació. La xifra total de consultes ateses el mes de juny ha sigut de més de 12.000, en el juliol ascendix a més de 19.000, sent el mes d’agost el de major afluència de consultes, amb un total de més de 25.000 i setembre quasi 24.000 en total.

El personal amb el qual compta el servei s’amplia en funció de les necessitats del mateix i enguany l’Ajuntament ha comptat, una vegada més, amb una aportació econòmica de la Diputació Provincial de Castelló per a este reforç.

Concretament, el Patronat Provincial de Turisme concedia una subvenció per a finançar part de la contractació de personal, dos informadors que atenen en els taulells de l’oficina del Port i la de Peñismar, durant els mesos d’estiu. El municipi compta en la temporada alta amb 10 informadors turístics en total.

Durant 2018, les oficines d’informació turística a Peníscola van atendre més de 140.000 consultes durant tot l’any, “dada que, atesa la tendència d’esta anualitat, podria revalidar-se” ha valorat la regidora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.