fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2019 de Benicarl贸 veuen la llum coincidint amb Sant Jordi

Els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2019 de Benicarl贸 veuen la llum coincidint amb Sant Jordi

Els llibres es presentaran oficialment quan la situaci贸 ho permeta.

Les obres guanyadores dels Premis Literaris 2019 de Benicarl贸 ja estan editades. El monstre menjapobles, de Marta Moreno i S茅bastien Dethise (Premi d’脌lbum Infantil Il路lustrat), L’aventura de Berta en NanoLand (Premi de Divulgaci贸 Cient铆fica), de Jordi D铆az, No morir茅 mai. Biografia d’Eduard Punset, de Gen铆s Sinca (Premi de Literatura Memorial铆stica), i Menjar i mem貌ries del gust. Les arrels de la cuina valenciana, de Jaume F脿brega (Premi de Llibre Gastron貌mic), s’acaben d’imprimir i estan a punt per a ser llegides.

脡s la millor not铆cia per a celebrar al Dia del Llibre, una data molt assenyalada que enguany viur脿 una celebraci贸 molt diferent a causa de la situaci贸 de crisi sanit脿ria causada per la Covid19. Tot i l’excepcionalitat del moment, l’aposta de la Regidoria de Cultura ha estat donar a con茅ixer els llibres editats i continuar amb el cicle vital d’uns Premis Literaris que, tanmateix, tamb茅 s’ha vist afectats per les actuals circumst脿ncies.

Aix铆 ho reconeix el regidor de Cultura, Pedro Manch贸n, que assegura que 芦ens hauria agradat presentar els llibres en un acte p煤blic i haver comptat amb els autors, per貌 ara mateix aix貌 茅s impensable i ens hem d’adaptar al que tenim禄. 芦Aix铆 i tot 鈥攄iu Manch贸n鈥, ara comen莽arem la promoci贸 dels llibres per a qu猫 el p煤blic els vaja coneixent i quan tot aix貌 passar脿 organitzarem una presentaci贸 p煤blica i altres activitats al voltant de les obres禄.

El regidor ha assenyalat que 芦estem molt satisfets del nivell de les obres guardonades i conven莽uts de l’expectaci贸 que poden despertar禄. Manch贸n ha finalitzat assegurant que 芦les circumst脿ncies que vivim ens conviden a aproximar-nos m茅s que mai als llibres, perqu猫 llegir 茅s sempre una inversi贸 de profit禄.

Les quatre obres guanyadores han estat editades per Onada Edicions, que col路labora amb l’Ajuntament de Benicarl贸 en l’organitzaci贸 dels Premis Literaris des de la primera edici贸, l’any 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.