fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Els Ports, és autèntic” llançarà la seva nova web el 28 d’abril

“Els Ports, és autèntic” llançarà la seva nova web el 28 d’abril

La nova marca turística de la comarca de Els Ports ha difós els encants de la zona amb un vídeo que està tenint una gran repercussió en xarxes socials

La comarca de Els Ports tindrà la seva nova pàgina web el 28 d’abril, on es podran reservar els allotjaments, activitats i restaurants de la zona. Per a anunciar esta data tan important, s’ha llançat el vídeo de la presentació de la marca turística, que està tenint una gran repercussió en les xarxes socials. En 20 hores, el vídeo ja ha aplegat a més de 30.000 persones en Facebook i porta 10.000 reproduccions. Unes xifres que mostren el gran interès que existeix per una comarca tan atractiva turísticament com és Els Ports.

Els Ports és una comarca on el temps sembla haver-se aturat. Aquesta regió amaga en les seues muntanyes, rius i valls, en els seus pobles, en els seus carrers i edificis, així com en la mirada i forma de ser dels seus habitants, un llegat que ha anat forjant la seva identitat. Passejant per aquestes terres, el visitant podrà viatjar per totes les etapes de la història, respirar l’ambient on van viure dinosaures, artesans, reis, nobles, pastors, guerrillers i altres personatges de llegenda. Recórrer els nostres pobles és viatjar en el temps, gaudir de la natura, conèixer paisatges i pobles de somni, descobrir un patrimoni únic, una gastronomia exquisida o unes festes singulars.


Perquè Els Ports ha sabut mantenir el llegat que li ha brindat la seva història i la seva tradició, Els Ports és autèntic.

Podeu veure el vídeo al Facebook, Twitter i Youtube de “Els Ports, és autèntic”:

https://www.youtube.com/watch?v=tEnQ7e1GWsw&t=3s

Leave a Reply

Your email address will not be published.