fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Premis Internacionals Ciutat de Benicarl贸 arriben a la Fira del Llibre de Val猫ncia

Els Premis Internacionals Ciutat de Benicarl贸 arriben a la Fira del Llibre de Val猫ncia

Els Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸 ocuparan un lloc destacat en la 52a edici贸 de la Fira del Llibre de Val猫ncia. L’alcaldessa i el regidor de Cultura presentaran oficialment els guardons aquest diumenge 23 d’abril en un acte que comptar脿 amb la pres猫ncia dels guanyadors de la primera edici贸.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Josep Barber脿, seran els encarregats de presentar p煤blicament els Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸 i les bases de la segona edici贸 en el marc de la Fira del Llibre de Val猫ncia, que s’inaugura dem脿 dijous i que s’allargar脿 fins a l’1 de maig. L’acte tindr脿 lloc aquest diumenge 23 d’abril a les 18.00 hores i comptar脿 amb la pres猫ncia de dos dels autors guanyadors de la primera edici贸: Joan Gar铆 (Premi de Narrativa Memorial铆stica Ciutat de Benicarl贸 per ‘L’煤nica passi贸 noble’) i Joan Borja Sanz (Premi de Divulgaci贸 Cient铆fica Ciutat de Benicarl贸 per ‘Sobre l’alqu铆mia de la vida’).

La presentaci贸 dels Premis a la capital valenciana s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de Benicarl贸 de donar a con茅ixer els guardons en la segona fira m茅s important de l’estat per貌 tamb茅, i sobretot, de real莽ar Benicarl贸 i les comarques del nord com un territori de creaci贸 amb un gran potencial creatiu, tur铆stic i econ貌mic. Els Premis Literaris Ciutat de Benicarl贸, de fet, s’entenen no nom茅s com un aparador cultural de primer ordre, sin贸 tamb茅 com un motor de desenvolupament.

I aix铆 es va demostrar en el lliurament de premis de la primera edici贸, el passat mes de novembre, un acte que va posar el colof贸 a nou mesos intensos de treball i que va servir per a situar Benicarl贸 en l’epicentre cultural del territori, tal com va quedar reflectit amb la pres猫ncia de representants d’entitats com l’Institut Ramon Llull, l’Institut d’Estudis Catalans, Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 o 脪mnium Cultural.

La pres猫ncia de Benicarl贸 a la Fira del Llibre de Val猫ncia coincidir脿 amb una edici贸 en qu猫 s’aconseguir脿 un r猫cord hist貌ric quant a nombre d’escriptors que acudiran a les casetes a dedicar exemplars, que superaran les 600 signatures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.