fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Es convoca el concurs de cartells per a les Falles de 2019 a Borriana

Es convoca el concurs de cartells per a les Falles de 2019 a Borriana

Les obres hauran de presentar-se entre el dia 1 i el 19 d’octubre.

La regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, ha fet p煤blic el termini de presentaci贸 dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pr貌ximes Falles de Sant Josep del pr貌xim 2019. Les obres hauran de presentar-se entre el dia 1 i el 19 d’octubre.

Els cartells hauran de fer-se arribar al departament de Participaci贸 situat en la segona planta de l’Ajuntament de Borriana. Dins de les diferents condicions establides en la documentaci贸 oficial del Concurs de Cartells per a les Falles 2019, s’estableix, una vegada m茅s, un premi de 300 euros per a l’obra guanyadora i un acc猫ssit o esment especial per al segon dels triats.

A m茅s, queden marcades les diferents caracter铆stiques art铆stiques amb les quals ha de presentar-se el cartell que opte a ser l’anunciador de les pr貌ximes festes josefinas. Aix铆, quant a les caracter铆stiques i criteris de selecci贸 dels dissenys, l’obra haur脿 de “combinar amb la composici贸 del dibuix figurar脿 煤nicament, i seguint sempre este ordre, el text de la retolaci贸 de la seg眉ent llegenda: “FALLES DE SANT JOSEP 2019. BORRIANA”, en la composici贸 s’inclour脿 l’escut de la ciutat”.

Tamb茅 es torna a incidir en alguns criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecci贸 final del cartell, com s贸n “l’originalitat, l’impacte visual, l’efic脿cia anunciadora i informativa, la qualitat gr脿fica, les condicions de reproducci贸 i edici贸 o la transmissi贸 de la idea reflectida”. Per tant, des de la regidoria de Festes s’ha recordat que “des de dilluns que ve dia 1 d’octubre i durant un total de vint dies, fins al 19 del mateix mes, es mantindr脿 obert el termini de recepci贸 de les obres que opten a ser el cartell anunciador de les Falles”, i com ha manifestat Monferrer “animem un any m茅s a la participaci贸, i despr茅s de veure que el passat any van ser prop de vint els cartells presentats a concurs, esperem que de nou els artistes s’animen a presentar les seues obres i de nou el jurat ho tinga complicat a l’hora d’acabar triant al millor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.